İşte tamda bu yüzden yani yaş nedenli yakın gözlük ihtiyacı sebebiyle 2007 kasım ayında aldığım SE P1İ telefonumu 4 sene kullandığım telefonu değiştirmek zorunda kaldım.
Geçen Temmuz Ağustosta isveçteydim, Eylülde Dubaiye gidince oralarda araştırmaya başladım ve 3 ay araştıma sonunda HTC EVO 3D aldım Bimeksten 1149 TL 10 taksit aldım.
Hemen alıştım, sense arayüzü harika Samsung Galaksi S II ye göre daha başarılı geldi bana.
Karşıyakada Ankara okulunu sokağında rubber kılıf ve ekran koruyucu aldım hepsi 20 TL. Herhalde bunu bir 5 sene kullanırım artık.
GPS için arabanın ön camına koyup birde kamerasını açarsanız yol boyunca video kaydı yapıyor.
Binlerce Android uygulama yüklenebiliyor, Widgetler çok hoş, saati ve çağrıları sabah kalkınca bile hiç gözlüksüz seçebiliyorum, şarjı en az bir en çok 4 gün gidiyor, izin verilen açık uygulamalar ve konuşmaya bağlı, mobil şebekeyi kapatıp Wi Fi yi açıyorum.
Not:2007 ilk baharında ince kibar diye Samsung U 600 almıştım kılıfta kullanmama rağmen 6 ayda yok kızağı yazılımı vs üzdü beni, samsung dozer yapsın daha iyi dedim.