AKÇAABAT Karadağ 24/02/2007

Arkadaşlar uzun süredir Karadeniz turu için planlamalar yapıyordum.Fakat çıkan aksilikler yüzünden Ekim ayı için planladığımız geziyi gerçekleştiremedik.Fakat Trabzondaki arkadaşlarımız ve abilerimizin daveti üzerine bu hafta sonu Akçaabat Karadağ a bir gezi düzenledik,fakat motosikletlerimiz olmadan,onların yerine 4x4 arazi canavarları vardı.Hernekadar burası bir Motosiklet sitesi olsada bu güzel resimleri sizlerle paylaşmak istedim umarım sizlerde keyif alırsınız ,çünkü benim için muhteşem bir geziydi.

Burada Hakan arkadaşımız ile cumartesi sabah saat 07:05 te sabiha gökçen havaalanından Trabzona hareket ettik

Trabzon hava alanı

Sabah bizi alandan Ahmet Hamdi MERT,Gürol ,Selim ve Melih ağabeylerim aldılar ve Trabzon adını yanlış hatırlamıyorsam Taksim meydanı nın üst tarafında ERTUĞRUL isimli bir ekmek fırınına götürdüler,ilk başta ekmek fırınında ne işimiz var diye düşündüm fakat biraz sonra o canım misgibi peynirli ve kıymalı pideler gelince ne kadar yanlış düşündüğümü anladım

Uçaktan aldığım masmavi gökyüzü ve bembeyaz pamuk tarlaları

Trabzona yaklaşırken

Sonra atladık 4x4 lere ver elini Akçaabat Karadağ Hıdırnebi yayla tesislerine doğru koyulduk yollara,benim içim içimi yiyor,ben nasıl bu karadeniz turunu motosikletsiz yapacam diye

Araç içerisinde ben

Yukarılara çıktıkça heryer orman,her yer bembeyaz,tertemiz bir hava,dağlarda olmak gerçekten muhteşem.

Veee yol kapanıyor.Fakat sağolsun okarda kışta orada İl özel idareye ait operatörler canla başla yolları açmaya çalışıyorlar,onların hakkını nasıl öderiz bilmem

Varın anlayın artık, nasıl bir kar var?

Yol manzaraları

Sonun da kalacağımız Hıdırnebi yayla tesislerine ulaştık.O yorgunluğun üzerine sımsıcak bir igi alaka ve tabiiki çay

Çaylarımızı içtikten sonra o meşhuuur,Mıhlama,kaygana,kazkaldıran,akçaabat köfte ve saç kavurma olaylarına girdik

Birara dışarıya çıkayım dedim

Buraya kadar gelinirde aslan sütü içilmezmi? Teoman ağabey ve ben

Sabah kalktığımda hava açmıştı,inanılmaz bir güzellik,cennet gibi bir yer

Dönüş yolundayız

Ve en sonunda Trabzon merkezdeyiz,Bize rüya gibi bir hafta sonu yaşattıkları için Tüm Trabzon ekibine teşekkür ediyorum,umarım sizlerde bu resimleri beğenirsiniz,kalın sağlıcakla

abi süper ya memleket gibi si varmı ya şimdi orda olmak varmış ya nasıp olursa yazın gıdeceğim bende trabzon ofa paylaşımınız için saolun

güzel resimlerde yanlız resimlerin birinde alkol olayı var yasak form kurallarına uymuyor 52. madde olması gerek :farao:

Bathu hocam,uyarınız için teşekkürler.Resim kaldırılmıştır

Gercekten güzel gezi olmuş,keşke yazdığınız gibi motosikletlerinizle gerçekleştirebilseydiniz,ama malum mazeretler ve hava durumu buna engel olmuş,inşallah durumunuzun ve havanın müsait olduğu bir zamanda gerçekleştirirsiniz böyle güzel gezileri,memleketimiz gerçekten çok güzel bir coğrafyada,okadar çok gezilip görülecek ve keşfedilecek yeri varki

Süper gezi olmuş.İyiki motorla falan çıkmamışsınız yola.Baksanıza kar adam boyu.:)

Ben de 52. maddeden uzaklaştırılmışşştım :pr: Neyyyseee aga trabzon a gelmişin Rize ye de geçseydinizz be :pale:

Cennet Türkiye'm. Varmı yeryüzünde böyle güzel Türkiye dışında yerler.

Ben bu 52 madde olayını anlamış deilim,diğer gezi resimlerinide inceledim,örnekleri var bakabilirsiniz hiç uyarı vs.vs yok.Kurallara uymak önemli benim açımdan sorun yok,kurallar hepimiz için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar