<<<Akbank'tan Bana Özel Doğum Günü Hediyesi::)))>>>

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozgur_zrolu' Alıntı:
cbr1000rr sana okulda hep ezberci eğitim uygulamışlar belli.Herşeyi ezbere konuşuyorsun.Ondan sonra ben bilmedim,yalan yanlış beyanlar üzerine konuştum diyorsun.Bence insanlar biraz düşünerek konuşmalı ve sonradan üzüleceği şeyler yapmamalı.Şurada güzel bir sohbet ortamı yaratılmışsa ve bizler gibi motorsiklete gönül vermiş insanlar biraraya gelmişse ve bu motorsiklet ailesininde bilmediği özel bir konunuz varsa,buradaki insanların sizlerin tartışmalarına ayıracak zamanı olmadığını düşünüyorum.Eğer motorsiklet ile ilgili bize engin bilgilerinden yada elinden geldiği oranda yardımcı olursan motosiklet net üyelerine daha fazla yararınız olacaktır.

Aklı kendine sakla özgür benim nası eğitim aldığımı inan tahmin edemezsin nası düşünüo nası konuşulcağınıda senden öğrencek değilim farkındaysan sende beni yargılıyorsun elbet bir gün tanışıcaz sende beni ii tanırsın ozaman ayrıca bilmesek yazmazdık biz yaptğı hataları telafi edebilen ve o hataları tekrarlamıyan insanlarız kendimi sana anlatıcak halimde yok bahsi geçen şahız bile senden ii tanır o bile yazmıyor aynalı sazanlarıda hiç sevmem :pr:

ayrıca motorsiklet diye bir cihaz tanımıyorum ben doğduğumdan beri motosiklet üzerindeyim yaşından fazla makinaya bindim tecrübeleriminde enginmi sığ mı karar vericek kadar tanımıyosun.

Eklicek sözün varsa seni msn ekledim sende kabul edersin konuşuruz:bounce:

ii de burası tartışma için açılmış bi tpik diil arkadaşlar kızın mutluluğunun içine edionuz bence lütfen başka yerde tartışın

KARAKIZ' Alıntı:
ii de burası tartışma için açılmış bi tpik diil arkadaşlar kızın mutluluğunun içine edionuz bence lütfen başka yerde tartışın
tamam abla alt mahallenin çocukları hep böle

yazdıklarımı biraz okusan ne demek istediğimi anlarsın ama ne diyebilirim.Varsa bir sorunun dışarıda hallet.Kimsenin geyik yapacağı bir yer değil burası.Gerçi seni dikkate alıp benim birşeyler yazmam hataydı.

ozgur_zrolu' Alıntı:
Varsa bir sorunun dışarıda hallet.Kimsenin geyik yapacağı bir yer değil burası.Gerçi seni dikkate alıp benim birşeyler yazmam hataydı.

nihayet bunun n farkına vardınz tebrikler

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar bu konular kapanmıştı sadece mutluluk mesajları kalsada bu topikte herkez huzurlu ve sakin dursa nasıl olur arkadaşlar

iyi olur aslında.konuyu saptıran parazit temizlenmeye çalışıldı.Sanırım mesele çözüme kavuşmuştur.Takrar motorun hayırlı olsun.

dishy öncelikle motosikletin hayırlı uğurlu olsun.Arkadaşlar tatışanlarınızın çoğu günde en az 10 saat burada online olan insanlar bi nevi sitenin müdavimleri iyi bişey ama bu size inssanları rahatsız etme milletin topiğini kirletme hakkı vermez yazılarınızda görüyorum yok hayatın kadar motora bindim yok ben senden daha bilgiliyim,madem ölesiniz neden bir kutlama mesajında böle şeylere gerek duyuyorsunuz bakın çoğunuz demişsiniz bana bişey sölemek isteyen msn ye gelir diye iyide siz niye derdinizi özel yazmıyorsunuz lütfen tartışmayı burada bırakın istiyorsanız motosiklet alan arkadaşımızı tebrik edin ve sakince bitsin bu iş bizlere böyle şeyler yakışmıyor:farao:

teror' Alıntı:
dishy öncelikle motosikletin hayırlı uğurlu olsun.Arkadaşlar tatışanlarınızın çoğu günde en az 10 saat burada online olan insanlar bi nevi sitenin müdavimleri iyi bişey ama bu size inssanları rahatsız etme milletin topiğini kirletme hakkı vermez yazılarınızda görüyorum yok hayatın kadar motora bindim yok ben senden daha bilgiliyim,madem ölesiniz neden bir kutlama mesajında böle şeylere gerek duyuyorsunuz bakın çoğunuz demişsiniz bana bişey sölemek isteyen msn ye gelir diye iyide siz niye derdinizi özel yazmıyorsunuz lütfen tartışmayı burada bırakın istiyorsanız motosiklet alan arkadaşımızı tebrik edin ve sakince bitsin bu iş bizlere böyle şeyler yakışmıyor:farao:

+123456...

hayırlı olsun kardeşim,güle güle kullan,yanlız benim bi ayağımda antalya'dadır(ersen bilir) gelince alırım anahtarını ona göre....:queen:

Abi gelirken Ersenimide al. Motorum senin olsun :p :p
sağolasın :) :rendeer:

Hayırlı olsun matmazel dikkatli kullan gübre yığınlarınada dikkat et. sen istemesende üzerine bulaşır.

Ben istemezsem bana kimse bulaşamaz toros :)
Sağol ( tekrar sağol ) :wiinkk: :wiinkk:

Tuğba'cım pardon bu arada doğum gününü kutlamayı unutmuşum,iyi ki doğdun,ömür boyu mutlu ve huzurlu olmanı dilerim.:rendeer:

hayırlı olsun bak tam tamına 5-6 aydır yazmadım nasip senin sevincineymiş. Ogun kullandıgın hussar gibi kullan ama bagırmadan :) .

tabii torosun dedigibi yolda cıkacak kötü şeylerden uzak dur.

Klasik bir mesaj olacak ama ,

doğum günün kutlu olsun , mutlu ol senelerce ( ersen'le olur umarım )

Motorsikletin hayırlı olsun yenge :p , darısı eniştemizin de başına :p

Bağırmadan mı :p :queen: mümkün mü motor kullanırken sakin olmak
kaan hazır burdasın toros abi sendee biz o gün kaç kişiydik arkadaşlar,,bana yardım eder misiniz??? arkamdan pislik atmış bazı kendini bilmezler de :pr:
Ahmet abi sağol ama eksik ersen i de dile bi de yalan iftiralar bnden uzakta olsun :pr: anlayan anladı :farao:

federal sağol umarım ersen le olurum :):)

ben sayamadım baya coktuk birde gelemeyenler vardı :) kimseye açıklama yapmak zorunda degilsin sana dediğim gibi sanal ortam başkadır gerçek buluşup sohbet etmek farklıdır. Edebiyat parçalayarak olmaz :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar