ozgur_zrolu' Alıntı:cbr1000rr sana okulda hep ezberci eğitim uygulamışlar belli.Herşeyi ezbere konuşuyorsun.Ondan sonra ben bilmedim,yalan yanlış beyanlar üzerine konuştum diyorsun.Bence insanlar biraz düşünerek konuşmalı ve sonradan üzüleceği şeyler yapmamalı.Şurada güzel bir sohbet ortamı yaratılmışsa ve bizler gibi motorsiklete gönül vermiş insanlar biraraya gelmişse ve bu motorsiklet ailesininde bilmediği özel bir konunuz varsa,buradaki insanların sizlerin tartışmalarına ayıracak zamanı olmadığını düşünüyorum.Eğer motorsiklet ile ilgili bize engin bilgilerinden yada elinden geldiği oranda yardımcı olursan motosiklet net üyelerine daha fazla yararınız olacaktır.
Aklı kendine sakla özgür benim nası eğitim aldığımı inan tahmin edemezsin nası düşünüo nası konuşulcağınıda senden öğrencek değilim farkındaysan sende beni yargılıyorsun elbet bir gün tanışıcaz sende beni ii tanırsın ozaman ayrıca bilmesek yazmazdık biz yaptğı hataları telafi edebilen ve o hataları tekrarlamıyan insanlarız kendimi sana anlatıcak halimde yok bahsi geçen şahız bile senden ii tanır o bile yazmıyor aynalı sazanlarıda hiç sevmem
ayrıca motorsiklet diye bir cihaz tanımıyorum ben doğduğumdan beri motosiklet üzerindeyim yaşından fazla makinaya bindim tecrübeleriminde enginmi sığ mı karar vericek kadar tanımıyosun.
Eklicek sözün varsa seni msn ekledim sende kabul edersin konuşuruz:bounce: