MeTaL' Alıntı:Reklam kokan sözler bunlar ashes, msn im zaten infomda var konuşacağın birşey varsa infoma bakarsın, eklersin, konuşursun. Reklam yapmanın gereği yok
...
dishy' Alıntı:afferim mutluluğumun içine ettiniz?
mutlu musunuz :salut:
cbr1000rr sana okulda hep ezberci eğitim uygulamışlar belli.Herşeyi ezbere konuşuyorsun.Ondan sonra ben bilmedim,yalan yanlış beyanlar üzerine konuştum diyorsun.Bence insanlar biraz düşünerek konuşmalı ve sonradan üzüleceği şeyler yapmamalı.Şurada güzel bir sohbet ortamı yaratılmışsa ve bizler gibi motorsiklete gönül vermiş insanlar biraraya gelmişse ve bu motorsiklet ailesininde bilmediği özel bir konunuz varsa,buradaki insanların sizlerin tartışmalarına ayıracak zamanı olmadığını düşünüyorum.Eğer motorsiklet ile ilgili bize engin bilgilerinden yada elinden geldiği oranda yardımcı olursan motosiklet net üyelerine daha fazla yararınız olacaktır.CBR1000RR' Alıntı:kim yada kimler senin bir zamanlar siz adammısınız size değer bile vermiorum deyipte muhabbetini kestiğin kişiler değildir umarım :silent:
şahsım ve metal adına yazıyorum biz kendimize yapılan hiçbir haksızlığı değerimiz varken değersiz görüp kendi değerini düşüren insanlara bazı konuları hatırlatmayı severiz amacımız kimsenin morelini bozmak değil bozmaya hakkımızda yok yapamayızda