<<<Akbank'tan Bana Özel Doğum Günü Hediyesi::)))>>>

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım..nazar boncuğunu ihmal etme..sevgilerimle:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzelim tekrar hayırlı olsun senin adına çookk sevindim..
iyi günlerde kullannn canımmm

Sevgili Dıshy forumu üye olmadan da önce,uzunca bir süredir okuyorum ve senin
bu motoru almayı ne kadar çok istediğini tahmin edebiliyorum.Hayırlı olsun,ashes ile birlikte tadını çıkarmanızı diliyorum...

Forumdan Uzaklaştırıldı
hayırlısı olsun

mutlu güzel sürüşler dilerim... kaskını takıp birde küçük şirin vede pembe renk çanta taktın mı çok harika olursun artık.... :mrgreen: :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Nihayet dileğine kavuştun. Kazasız belası ii günlerde mutlu mutlu kullan..:rendeer:

MeTaL' Alıntı:
Reklam kokan sözler bunlar ashes :p, msn im zaten infomda var konuşacağın birşey varsa infoma bakarsın, eklersin, konuşursun. Reklam yapmanın gereği yok :) ...

birader sen neden herkese böyle posta koyar bi uslup ile konuşuyorsun,adam senden msn istemiş neden geriyorsun ortamı...Yani şimdi Antalyadasın yüzyüze bakmıyoruz diye yapıyorsan ayıp ediyorsun....Sonra bu kız motor almış sevinçle bir topik açmış burda ona saldırmanın da bi manası yok bilmem anlatabiliyormuyum,varsa bir problemin msn var pm var konuşursun...

ashes abi metal i senden ii tanırım kankamdır :cat:

bilmediklerin var abi bide benide eklesene msn ayrıca sende beni tanırsın bu konu bu topicte bugün kapansız senle pazar piknikte giyeriz pijamalarımızı yaparız muhabbetimizi :bounce:

Motosikleti
Su Motoru
Posta koyan ben değilim ki ashes :). Biz posta koymayız ayrıca posta lafta koyulur. O kadar da düşmedik daha. Ayrıca ben onun motor almasına birşey demedim. Hayırlı olsun dedik. Sadece sattığı adamlara ettiği laflara takıldım. PM atmam msn im var isteyen yazar ...

afferim mutluluğumun içine ettiniz?
mutlu musunuz :salut:

dishy' Alıntı:
afferim mutluluğumun içine ettiniz?
mutlu musunuz :salut:

kim yada kimler senin bir zamanlar siz adammısınız size değer bile vermiorum deyipte muhabbetini kestiğin kişiler değildir umarım :silent:

şahsım ve metal adına yazıyorum biz kendimize yapılan hiçbir haksızlığı değerimiz varken değersiz görüp kendi değerini düşüren insanlara bazı konuları hatırlatmayı severiz amacımız kimsenin morelini bozmak değil bozmaya hakkımızda yok yapamayızda

helal olsun beee inşallah iyi günlerde kullanırsın allah kaza bela vermesin güle güle kullan

teşekkür ederim,,azim işte çok uğraştım bilen bilio :)
ama başardım...bn başarırım :cat: :cat:

CBR1000RR' Alıntı:
kim yada kimler senin bir zamanlar siz adammısınız size değer bile vermiorum deyipte muhabbetini kestiğin kişiler değildir umarım :silent:

şahsım ve metal adına yazıyorum biz kendimize yapılan hiçbir haksızlığı değerimiz varken değersiz görüp kendi değerini düşüren insanlara bazı konuları hatırlatmayı severiz amacımız kimsenin morelini bozmak değil bozmaya hakkımızda yok yapamayızda
cbr1000rr sana okulda hep ezberci eğitim uygulamışlar belli.Herşeyi ezbere konuşuyorsun.Ondan sonra ben bilmedim,yalan yanlış beyanlar üzerine konuştum diyorsun.Bence insanlar biraz düşünerek konuşmalı ve sonradan üzüleceği şeyler yapmamalı.Şurada güzel bir sohbet ortamı yaratılmışsa ve bizler gibi motorsiklete gönül vermiş insanlar biraraya gelmişse ve bu motorsiklet ailesininde bilmediği özel bir konunuz varsa,buradaki insanların sizlerin tartışmalarına ayıracak zamanı olmadığını düşünüyorum.Eğer motorsiklet ile ilgili bize engin bilgilerinden yada elinden geldiği oranda yardımcı olursan motosiklet net üyelerine daha fazla yararınız olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar