airbrush mek

merhaba arkadaşlar.eskişehirden yazıyorum.benim motorum yok ama airbrush işiyle uğraşıyorum,daha öncedende biblo,maket,model,resim ile uğraştım hatta askeriyede yaptığım birkaç heykelim hala durmakta heykel dediysem öyle küçük değil....uzun zamandırda airbrusha ilgi duydum bu konuda da baya iyiyim,zaten mesleğimin yarısıda boya işiydi.işiydi diyorum çünkü emekli oldum (yaş 43 genç emekliyim).
kaskına yada motoruna airbrush yaptırmak isteyen olursa uygun fiyata istediği kompozisyonu uygulayabilirim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Airrbrusha her zaman ilgi duymuşumdur hobi olarak bana da yapmak nasip olur inşallah bu arada Hoşgeldiniz motosikletle tanışmanız dileğiyle :))

teşekkür ederim.çok zevkli bir o kadar da sabır isteyen bir uğraş,umarım sizede nasib olur.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Şöyle örnek resimler falan koysdaydınız... :)

Aynen, nasıl işler yapıyorsunuz/yaptınız resimlerle gösterseniz daha iyi fikir oluşabilir :)

en kısa sürede resimlerimi paylaşacağım.bilgisayarla aram pek iyi olmadığından bazı şeyleri beceremiyorum.çocuklardan yardım almam gerekiyor.malum sınav zamanı bana ayıracak vakitleri yok.

Yaptığım işleri görmek isteyen arkadaşlar facebooktan == Eskişehir Airbrush Mehmet Çırpan == sayfamı ziyaret edebilirler. Sayfamı beğenmeyi lütfen unutmayalım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar