- Konu Yazar
Öncelikle herkese merhaba bu forumu motosiklet araştırırken bulmuştum ve bana bayağı yardımcı oldu o yüzden başından geçenleri size anlatmak istedim öncelikle küçüklükten beri içimde sakladığım motor heyecanını yaklaşık bir hafta önce ailemden gizli aldığım para ile almış bulundum onlardan gizli aldığım için vicdan azabı çekerken bu sabah annemin gürültüsü ile uyanmış bulundum kasadan para eksildiğini fark etmişti ilk başta bozuntuya vermedim kaybolmuştur dedim evin içinde bende dahil olmak üzere 1 saat gizlice aldığım altını aradık benden şüphelenmiyordu aklına o ihtimal bile gelmemişti ondan sonra o stresle işe gidince beni yarım saatte bir arayıp şuraya bak buraya bak diyordu vicdanım iyice el vermemeye başladı pişman olmaya başlamıştım eninde sonunda ilk başta sakin olması gerektiğini söyledim Ve sonra onlardan izinsiz sürücü kursuna kayıt olduğumu kasadan aldığım para ile gidip motor aldığımı hatta kaskın rengini bile seçip sipariş ettiğimi söyledim hafif bir sessizlikten sonra güldü ve bu muydu dedi yarım saat öğüt verdikten sonra olsun yapacak bir şey yok artık kenarda dursun arasıra kullanırsın ama çok dikkat et falan dedi o kadar rahatlamıştım ki çünkü artık vicdanım el vermiyordu bu arada annemler böyle anlayışlı insanlar değildir normalde birkaç akrabamız motor ile çok kötü kazalar geçirip maalesef hayatlarını kaybettikleri için kesinlikle motora izin vermiyorlardı ben de dayanamayıp böyle bir şey yaptım ama sonra herhalde söyledigim için biraz da olsa rahatladılar bu arada babam hala yıllık izinde ve memlekette o bilmiyor annem baban ile konuşuruz hallederiz dedi o geldikten sonra büyükler birazcık azar işitteceğim ama olsun o kadar yaptığım şey cidden doğru değildi şu an bu kafayla düşündüğümde keşke söyleseydim ilk başta zorlayarak alsaydım diyorum eğer böyle bir işe karışacak olan varsa ilk tavsiyem kesinlikle söyleyin benim gibi yapmayın Bu arada babam gelince yiyecegim azarı azaltmak için tavsiye verebilirsiniz istediklerinizi sorabilirsiniz okuduğunuz için teşekkür ederim herkese iyi günler dilerim