Ailem genişliyor Yeni bebekler geldi

Değerli forumdaşlar tekrardan selam olsun,

Yeniden mutluluk paylaşmaya ve sizlerle hasbihal etmeye geldim. Bugün sizlere yeni bebeklerimi paylaşacağım. Benim için motosiklet bir tutku ve sanırım varımı yoğumu bu yola harcıyorum :)) .

İlk yavrumuz Brabus 1300R 23th edition. Bu bebekten daha önce limitli üretim yapıldı ve 2023 için yeniden tasarlanarak 145 adet siyah ve 145 adet gri olmak üzere limitli üretim programına alındı. Blok ve ana damarlar KTM superduke evo üzerine kurulu. Bunun dışında tasarım ve detaylandırma Brabus tarafından yapılmış. Ben bu motoru ülkemiz için bir değer olarak görüyorum çünkü daha önceki limitli üretimden ithal edilmemiş. Bir diğer şans ise tarafıma verilen motor siyah renk ve 1 numaralı olarak geldi. yani ilk üretilen motor ülkemizin olmuş oldu ki bundan çok mutluluk duydum.

rjQAoA.jpeg

rjQ08H.jpeg

rjQwgU.jpeg

Bir diğer bebeğimiz ise kesinlikle heyecan uyandırıcak cinsten. YENİ BMW M1000RR. Çok detaya girmeden sadece şunu söylemek istiyorum, dünyadaki karbon stoklarını tüketmeye and içmişler ben bu kadar arap ve yağ ilişkisi gibi karbon kullanımı görmedim. Çok şaşırtıcı, çok çekici ve iddialı. Sürüşe gelirsek rodaj neticesinde pek aksiyon olmasa da dinamikler kesinlikle kullanıcı dostu. Gidişi süzülüş ve gaz hissiyatına bayıldım. Tek handikapı biraz oturuş pozisyonu yüksek herkesin boyu yetmeyebilir 1.80 olan ben başta zorlandım. Şimdi sizi bu güzellikle baş başa bırakıyorum. Hepinize sevgiler::kalbim::::kalbim::::kalbim::

rjrSNR.jpeg

rjruqe.jpeg

rjrx7N.jpeg

Motosikleti
Ns200 15"
Hocam fotoğraflara ekmek banmak serbest mi :)? Panigale'nin güzelliği bir bambaşka birde son kasa olması, vay anam babam be!

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Yeni bebekleriniz hayırlı uğurlu olsun.
Güzel günlerde, keyifle kullanmanızı dilerim.

İnsan vitrine konmak için yapılmış BMW yi sokaklarda nasıl sürer anlamış değilim. :mrgreen:

Kazasız belasız, ağız tadıyla sürmeniz dileğimle iyi günlerde kullanın.

mantık olarak brabusu alıp vitrine koymak çok mantıklı geliyor ama bir süre sonra o sürdüğün bmw 2.el olmasına rağmen yatan koleksiyonluk brabus motordan daha iyi para edicek:queen::cherry::cherry: bizim ülke öyle işte:) hayırlı olsun ppf kaplamalarını sakın unutma 1 kere yaptır rahat et

Motosikleti
K 1600 GTL
İkisi de tarzım değil ama çok güzeller yahu... Güzel günler de kullan :cat:

İkisinide sadece bir kez sürüp neymiş bunlar diye tecrübe etmek isterdim ama 1.90 boyla binemeyeceğim motorlar :( keyifle sürün..

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Sizden beni evlatlık olarak almanızı rica ediyorum. :cherry:

mantık olarak brabusu alıp vitrine koymak çok mantıklı geliyor ama bir süre sonra o sürdüğün bmw 2.el olmasına rağmen yatan koleksiyonluk brabus motordan daha iyi para edicek:queen::cherry::cherry: bizim ülke öyle işte:) hayırlı olsun ppf kaplamalarını sakın unutma 1 kere yaptır rahat et

İnsan vitrine konmak için yapılmış BMW yi sokaklarda nasıl sürer anlamış değilim. :mrgreen:

Kazasız belasız, ağız tadıyla sürmeniz dileğimle iyi günlerde kullanın.

Benim tarzım gitmediğin köy senin değildir misali binmediğin motorun sahibi değilsindir mottosunda :p sürmeden duramam illaki bir kaç kez olsun sürmeden duramam.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:21 ----------

Kesinlikle dediğiniz gibi olucaktır. Sanırım bu model BMW listelemelerinde ciddi şekilde ateşli fiyatlandırmalar görücek malum sitede. Hatta şuanda giriş versiyonu olan beyaz versiyonu 600 bin lira gibi komik bir bindirmeyle satılmaya çalışılıyor. Borusan bildiğim kadarıyla bunla ciddi mücadele ediyor fakat yinede al satçılar araya sızabiliyor. Umarım bolca gelir ve kimse liste üstü fiyat vermek zorunda kalmaz.

Motosikleti
Mondial Vulture 125
Abi hayırlı olsun güzel günlerde kullanman dileğiyle. Bir sorum olacaktı çok kafamı kurcaladı. Siz nasıl bu kadar zenginsiniz ya gerçekten güzel paralar ve nadide bebekler...

F54

hayırlı olsun güzel motorlar
yanlız bmw nin önündeki kanat tarzı şeyler çok basit duruyor

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Fotolar bir bende mi görünmedi?

Fotoğrafları ben de göremedim tarayıcı kaynaklı sanırım. Ama Google dan baktım ve içim gitti her normal motosiklet sever gibi ☺️
Allah Tekerinize taş değdirmesin diyeyim. Hayırlı uğurlu olsun inşallah 🤲🏻

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar