herkesin ailesi haklıdır.uydurdukları mazeretler bahaneler bize nekadar gülünç gelsede o bahaneleri sadece bizi korumak için söylediklerini unutmamamız lazım.
benimde kimse motora binmemi istemiyor.ben çocukken bisikletle gezerken araba çarpmıştı bana.baya bi uçmuştum hatırlıyorum

yıllarca yoldan arabalardan korktum.karşıdan karşıya bile geçemezdim.en çok korktuğumda motordu.kaza yapıldığında kurtulma şansı %7-8 ihtimal olduğu için.birgün motor sevdalısı olacağım aklıma bile gelmezdi

aileler böyledir.müzikle uğraşıyorum.baba gitar alacam çalacam demiştim.oğlum ne işin var elin gitar tutacağına ekmek tutsun derdi :mrgreen:
şimdide klavyeciyim.gayette başarılı bir müzisyenim kendi çapımda.herkes mutlu tabiki

motor konusunda da önyargılılar.kime söylesem ne işin var motorla ona vereceğin paraya araba al derler:cherry: veya git bir scooter al derler.istemedikleri için beş kuruş yardım etmeyecekler motor konusunda.kendi gücümle almak zorundayım o yüzden

yani aileler böyledir.istediğimiz şeyleri çoğu zaman bir eğlence gibi görürler.onun için hep karşı çıkarlar.benim hayatımda ne müzik nede mtorlu araçlar asla eğlence değil

yani bir heves değildir bu.ciddi bir işdir bana göre.
herkesin ideallerine saygı duymak lazım.birşeyi yaşamadan öğrenemeyiz.geleceği görme gücümüz yok.
eminim senin babanda anlayacaktır günün birinde.