Aile engeli

Benim babam eski motorculardan (şimdi emekli oldu:)) ama benim motosiklet almama acayip karşı çıkıyo. Şu anda kendi hayatımı kendim kazanmama rağmen onların onayını almadıktan sonra bişey yapmam bu eziklik yada onun gibi bişey değil sanırım sadece benim üzerimde olan büyük haklarından ötürü böyle hareket ediyorum. Hala anlamış değilim onun gibi motosiklet tutkunu birisi nasıl oluyoda buna karşı çıkıyo, öyleki tartışmaya bile açılmadan konu kestirip atıyor. Offff ne yapmalıyım karar veremiyorum bir türlü.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dostum yaşını merak ettım ? ayrıca babanın motorcu olması hem avantaj hem dez avantaj :) adam göruyor sonucta ınsanların nasıl surucu ve dıkkatsız oldugunu ayrıca motoru hızlı kullanıldıgında ne kadar zararlı oldugunu daha bunun gıbı bır cok ornek var tabı.hele o kazaları gördukce yanı ne dıyelım :)
tabı ınsanın zoruna gıder babam ızın vermıyor motor kullanmama dıye ama napıcaksın aile ıste ana baba soncuta senın saglıgın ıcın senı kaybetmemek ıcın

araya bı başkasınıda sokabilirsin babanla konuşması için büyük olursa daha iyi olur :cherry:

Son düzenleme:
eğer babana motor sürerken bişi olduysa mesela bi risk atlatır falan,o zamanlar kendine de denmiştir eminim,seni kendinden çok düşündüğü için yapar:cat:
ama kendini anlatmayı bilirsen belki o da seni anlar:cat:
kendin düşünmek gerek mesela hmm..Baba de senin de zamanında motor almanı istememişlerdir,ama bak almışsın,sapasağlam karşımda duruyorsun de,sonra anlat dikkatli kullanırım de,madem o kadar tehlike var motorda ben de onlara karşı koyarım de say say kafasını karıştır:queen:
ben ilk alıyım dediğimde babam bağırdı çağırdı şimdi al beraber bineriz diyo:cherry:

Benim babam eski motorculardan (şimdi emekli oldu:)) ama benim motosiklet almama acayip karşı çıkıyo. Şu anda kendi hayatımı kendim kazanmama rağmen onların onayını almadıktan sonra bişey yapmam bu eziklik yada onun gibi bişey değil sanırım sadece benim üzerimde olan büyük haklarından ötürü böyle hareket ediyorum. Hala anlamış değilim onun gibi motosiklet tutkunu birisi nasıl oluyoda buna karşı çıkıyo, öyleki tartışmaya bile açılmadan konu kestirip atıyor. Offff ne yapmalıyım karar veremiyorum bir türlü.

seni çok iyi anlıyorum. çünkü anyı şeyler benim başımdan da geçti. bizimkiler öyle karşıydı ki motosiklete daha lafını açmadan babam saçmalama diyip susuturdu beni. sana tavsiyem her gün motosikletle ilgili bi konu açıp babanla sohbet et motosiklete olan sevgini ona öyle bi gösterki bu iki sevgilinin arasına girmeyim desin baban:mrgreen: eğer varsa arkadaşlarında felan arada bi motosikleti al sürerken babanın görmesini sağla ve dediğim gibi hergün motosikletten bahset ve kafasını şişir (bunların aynısını bende yaptım):cherry: ve bir süre sonra eminim yola gelecektir baban:)

Kimsenin ailesi ilk başta, afferim çocuğum deyip destek vermiyor. Hepimiz yaşadık bunları. Sen de yaşıyorsun.

İşe sen de bizim gibi, önce korumalaranı almakla başla. İşe yarıyor :)

Kimsenin ailesi ilk başta, afferim çocuğum deyip destek vermiyor. Hepimiz yaşadık bunları. Sen de yaşıyorsun.

İşe sen de bizim gibi, önce korumalaranı almakla başla. İşe yarıyor :)

Tubiş haklısın...Bide paşam en etkili olacağına inandığım şey var..

Babanı bu sitemize üye yapmayı dene...:wiinkk:
İnan bak yarın sana der ;
''hadi bir makina alıp beraber binelim..''

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bende hiç bi ailenin motora izin vereceğini sanmıyorum :) Şahsen benim sülalemde kimse motora binmemi istemiyor:)

yola gelmez abi gelmez bence benimkiler gelmedi...bir senedir aldim daha hic biri bilmio...bi bilse...bence ya kendi basina al motoru bilmesinler yada alma sadece izle derim ben...

Bende hiç bi ailenin motora izin vereceğini sanmıyorum :) Şahsen benim sülalemde kimse motora binmemi istemiyor:)
yola gelmez abi gelmez bence benimkiler gelmedi...bir senedir aldim daha hic biri bilmio...bi bilse...bence ya kendi basina al motoru bilmesinler yada alma sadece izle derim ben...

Arkadaşlar sizin ailenizden bahsederken hiç motorcu yok diye algıladım..:silent:

Ama emrah'ın babası eskiden motorcuymuş....:wiinkk:
Yani kalbi yumuşak..Ruhu ince..:cherry:

ben hatirliyorum babamin bi mobyleti vardi cooook eskiden ben daha 7 yasindayken kahramanmaras/elbistan da otururken...benim babamda motorcu hemmm.....istemioooo....uzun yolda giderken bi motorcu gorse hizli giden sovuoo...:mrgreen:genelde racing oluo tabi...benimki racinge girmio hayabusa touring deilmi:p

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşlar sizin ailenizden bahsederken hiç motorcu yok diye algıladım..:silent:

Ama emrah'ın babası eskiden motorcuymuş....:wiinkk:
Yani kalbi yumuşak..Ruhu ince..:cherry:

Bizim peder beyde eskiden mobilet kullandım diodu otobana çıkınca bi anda tırstı inmek istedi nedense :cherry:

vaybe en şanslı benmişim ilk motorumu 1998 de aldım kimse niye alıyon kaza yaparsın demedi hatta babamı kahveyede götürdüm,annemi doktora götürdüm sade ikinciyi niye aldın dediler.Bende chopper belimi ağrıtıyor o yüzden bunu aldım dedim tamam sen bilirsin dediler çoook şanslıyım çoook şu an ikisinede biniyorum kaynanamda dahil oda chopper hastası:queen:

evet ben sana olacaklari soyleyim baban uye olacak buraya emrah-t nickli kisinin tum msj ve konularini arattir butonuna tiklicak ve motor hayallerin tamamen bitecek...:mrgreen:
bence sen oyle bir seye kalkisacaksan babani ne kadar sevdigini anlat dostum:mrgreen:

Bi ata sozu vardır :queen: sevmedigin insana 2 tekerlıklı arac al ver öle biseydi :))) demekkı baban senı cok sevıo ama MOTOR abıınn babası sevmııo :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Bizim evde de pek sicak bakmiyorlar belki ama itirazda etmiyorlar. Babam ufakken cok ciddi bisikletten dusmus ( bende dusmustum 21. inci viteste pedallar bosa donuyordu dusunun iste, o yuzden sag kullagim kepcedir :mrgreen: allahtan montum eldivenlerim falan vardi ama kaskim yoktu :pr: ) ve her zaman uyarir aman dikkali diye ben cocukken de babam 3 vitesli bir motor almisti hatta ama tam kullanmadan tasinmistik yinede ne kadar sevdigimi biliyorlar ve istanbulda Trafikte eve 3 saate geldigimi gorunce yada maddi imkanlardan istesemde alamiycagimdanmidir bilmiyorum seslerini cikarmiyorlar halla onayliyorlar. Bakacaz zaman gosterecek insallah alirim istedigim gibi bir motor.

evet ben sana olacaklari soyleyim baban uye olacak buraya emrah-t nickli kisinin tum msj ve konularini arattir butonuna tiklicak ve motor hayallerin tamamen bitecek...:mrgreen:
bence sen oyle bir seye kalkisacaksan babani ne kadar sevdigini anlat dostum:mrgreen:

:queen::queen::queen::queen::queen:

nadiren çıkıyor akıllı insanlar:pr:
çocuk sokakta dolaşıp tehlikeye atılsa daha mı iyi:pale:
sonra kro doluyo şehirler bırak sal hayatı öğrensin çocuk dimi:cat:

bende aile yönünden şanslıyım.babam eski motorcu bende motosiklet sürmeyi babamın 83 model jawa sında öğrendim.bi de kendi mobiletim vardı onu saymıyorum.sonra gün geldi kendime bir motosiklet almak istedim babamın ilk lafı " doğru düzgün bişeyler al da bizde binelim" oldu.şu anda babama da bir çinli aldım .60 yaşında adam o kadar mutluki motorla gezerken, gençliğini hatırladı bi anda.kar kış motora biniyo:)

benim babam da aynı ama babamın tepkisi bana Kemal Kemal Sunal'ın kibar feyzo filmindeki annesinin durumunu hatırlattı benim peder de oğlum 14 milyar (banka kredisi) bi motora verilirmi o paraya evlendiririm ben seni:)
babamın beni evlendirme çabalarına başarıyla karşı koyuyorum:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar