Ahşap El Yapımı CBR 600RR

Mt de ne değerler ne zenginlikler varmış yahu,böyle becerileri,emekleri gördükçe şaşırmamak için zor tutuyorum kendimi...

Tebrik ederim ustam,ellerinden öperim....abiciğim harikalar yaratmışsın,çalışmalarının devamını bekleriz..
Yok öyle ağzımıza bir tutam bal çalıp kaçmak taaaammmııııııı :)

Teşekkür ederimmm!:cat:İnşAllah zaman oldukça yeni çalışmalara devam!

Ben de herkesin kullandığı ifadeleri aynen kullanıyorum ve emeğe saygı diyorum. Tebrikler.

şaka gibi birşey bu:queen:el işi becerisi ve ufuk çizgisi geniş uçuk bir arkadaşım var ama böylesini ondan bile beklemezdim harika ötesi birşey becermişsiniz gerçekten emeğinize deymiş bence hatası olsa dahi (ki 4x4lük görünüyor) oturup karşısında keyifini çıkarmalısınız:cat:

Elinize Kolunuza emeğinize zevkinize sabırınıza sağlık gerçekten muhteşem olmuş ya şaşırdım kaldım babamda tekne üzerine çalışıyor ahşap üzerine ona bir göstereyim bana yapıversin güzel bir şey :) Elinize Sağlık Teşekkürler...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok başarılı olmuş. Emeğinize sağlık.

Ne diyeceğimi bilemedim, tek kelime ile harika işçilik. Ellerine sağlık.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

43y2c.jpg

Maket olmadığını bilmesem gerçek derdim :rendeer:

Harika bir iş çıkarmışsın :cat: tebrik ederim...:rendeer:

Bunlardan çoğaltıp satma imkanın varmı, eminimki bir çok motor sever bunlardan almak isteyecektir :thumleft:

yaaa valla helal olsun süper olmuş ama çok yakar bu yaaaa :p
özellikle son benzin zamlarından sonra :jocolor:

17 yaşımda böyle maketler yaparken elime falçata saplanınca bu hobimden vazgeçmiştim
şimdi senin çalışmanı görünce hem sevindim hem üzüldüm
gerçekten çok güzel bir çalışma
ama böyle çalışmaları forumlarda paylaşırken ölçüleriyle birlikte paylaşman daha iyi olur
sabırsızlıkla gösterişli bi choper maketi beklediğimi söyleyerek seni tekrar tebrik ediyorum
iyi çalışmalar....

Tebrik ederim. Çok güzel bir hobi, mükemmel bir sonuca dönüşmüş.

Ben olsam hiç boyamazdım. Ahşap görüntüsü daha ihtişamlı sanki. Tabi bu işlerde ben olsam'ların sonu gelmez. En güzeli sizin zevkinize hitab etmesi. Hoş, ben olsam cruiser modellerdim :)

17 yaşımda böyle maketler yaparken elime falçata saplanınca bu hobimden vazgeçmiştim
şimdi senin çalışmanı görünce hem sevindim hem üzüldüm
gerçekten çok güzel bir çalışma
ama böyle çalışmaları forumlarda paylaşırken ölçüleriyle birlikte paylaşman daha iyi olur
sabırsızlıkla gösterişli bi choper maketi beklediğimi söyleyerek seni tekrar tebrik ediyorum
iyi çalışmalar....

Teşekkürler sağolun!Ölçülerini belirttim zaten farketmemişsiniz sanırsam!

yetenek diye buna denir helal olsun. ebay den satışa çıkarsanız size sipariş yağar. çok değerli umarım devam edersin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar