Ahşap El Yapımı CBR 600RR

Harika olmuş elinize sağlık.Ticarete dönüştürmeyi hiç düşündünüz mü? :mrgreen:

emeğinize sağlık diyorum , çok çok güzel çalışma :))

Tek kelimeyle gerçekten müthiş.. Ben 3 senedir affordaplane maketi yapmaya çalışıyorum. Sadece gövdeyi yaptım, bi daha zaman hiç bulamadım uğraşmaya..
Basit malzemelerle yapıyordum.. Kürdan, pipet, mukavva falan filan.. :)
Ama bunu gördükten sonra acaba onu çöpe atsam mı diye geçirdim içimden.. :)

yapmışken 1000rr yapsaydın bari :) tek kelimeyle muhteşem olmuş :cat:

Tek kelimeyle gerçekten müthiş.. Ben 3 senedir affordaplane maketi yapmaya çalışıyorum. Sadece gövdeyi yaptım, bi daha zaman hiç bulamadım uğraşmaya..
Basit malzemelerle yapıyordum.. Kürdan, pipet, mukavva falan filan.. :)
Ama bunu gördükten sonra acaba onu çöpe atsam mı diye geçirdim içimden.. :)
Teşekkürler!Bende öyle başladım zaten!Emeklemeden yürüyen var mı ki!Sabredip üzerine gidince pişman olunacak bir uğraş değil!:cat:

Harika olmuş elinize sağlık.Ticarete dönüştürmeyi hiç düşündünüz mü? :mrgreen:

Düşünmedim değil ama talep ve zamana bağlı!Sanırım hobi olarak kalacak bi süre!:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:46 ----------

Araştırmak lazım

Neyse bakacağım artık.. paylaşımınız için çok teşekkürler bi daha ki model motosiklet projenizi merakla bekliyor olacağız :)
Teşekkürler tekrardan!Yeni bi model üzerinde çalışırsam elbette paylaşırım!:cat:

Tek kelimeyle harika olmuş.eline emeğine sağlık :cat: farklı modelleride bekliyoruz ....

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Supersin.:cat:
Ama ilk motor olarak 600lük tavsiye etmiyoruz, keske 250lik bisey yapsaydiniz.:p

bende böyle bişey yaptım ama beğenmedim,bir arkadaşa hediye ettiydim ,odda şeyetmediği için şeyolan şeyi yüzünden batırmış...:pl:

Uploaded with ImageShack.us

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mt de ne değerler ne zenginlikler varmış yahu,böyle becerileri,emekleri gördükçe şaşırmamak için zor tutuyorum kendimi...

Tebrik ederim ustam,ellerinden öperim....abiciğim harikalar yaratmışsın,çalışmalarının devamını bekleriz..
Yok öyle ağzımıza bir tutam bal çalıp kaçmak taaaammmııııııı :)

Üstad demek istiyorum...
Valla dış çekimleri satılık motor diye koysan herhalde ne temiz motor diyip alıcısı çıkar:p
Emeğine sağlık...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar