[YT]y42r5iijMh0[/YT]
Ağa çıkmış, demiş ki, Taksim'de cam, çerçeve inmiş...
Doğudakinin canı batıdakinin camı kadar değerli olduğunda, memleketimin de beni, benim onu sevdiğim kadar sevdiğine inanacağım...
Ağa çıkmış, demiş ki, Taksim'de cam, çerçeve inmiş...
Doğudakinin canı batıdakinin camı kadar değerli olduğunda, memleketimin de beni, benim onu sevdiğim kadar sevdiğine inanacağım...
Devletimiz sevmiyor mu abi bizi ? Yapılan hareket son derece masumca. O insanlar terörist olabilirdi. He öyle değilmiş ama önlem önlemdir. Sonuçta bu milleti düşündükleri için vurdular 12 13 yaşındaki Ahmet'i Mehmet'i. Onlar potansiyel tehlikeydi bizim için. E tabi aileleride.
Olayı 12 saat boyunca basına yansıtmamaklada iyi yaptılar. Ben hiç yansımamasını yeğlerdim ama olmadı. Aslında onlarda öyle düşünüyorduda günümüz teknolojisi işte... Kendini bilmez bir kaç doğulu anında yaymış dedikoduyu.
Ha bu arada birazdan biri çıkar derki "Madem olay böyle böyle gelişti en azından bi yetklili neden başsağlığına gitmedi neden cenaze törenine katılmadı?" E arkadaş yanlışıkla oldu işte ne abartıyosunuz olayı. Memlekette bi ton iş varken bide kalkıp taa şırnak'a mı gitsin koca devlet adamları.
cenaze törenlerinde terör örgütü bayrağı ve apo'nun posteri açılmışDevletimiz sevmiyor mu abi bizi ? Yapılan hareket son derece masumca. O insanlar terörist olabilirdi. He öyle değilmiş ama önlem önlemdir. Sonuçta bu milleti düşündükleri için vurdular 12 13 yaşındaki Ahmet'i Mehmet'i. Onlar potansiyel tehlikeydi bizim için. E tabi aileleride.
Olayı 12 saat boyunca basına yansıtmamaklada iyi yaptılar. Ben hiç yansımamasını yeğlerdim ama olmadı. Aslında onlarda öyle düşünüyorduda günümüz teknolojisi işte... Kendini bilmez bir kaç doğulu anında yaymış dedikoduyu.
Ha bu arada birazdan biri çıkar derki "Madem olay böyle böyle gelişti en azından bi yetklili neden başsağlığına gitmedi neden cenaze törenine katılmadı?" E arkadaş yanlışıkla oldu işte ne abartıyosunuz olayı. Memlekette bi ton iş varken bide kalkıp taa şırnak'a mı gitsin koca devlet adamları.
cenaze törenlerinde terör örgütü bayrağı ve apo'nun posteri açılmış
http://twitpic.com/80uact
Ne diyeyim hocam sana... Yorumuna bakıyoruuuum, fotoğrafın üzerine yazılan yazıya bakıyoruuuuum, gerçekten anlam veremiyorum.
35 insandan bahsediyoruz, 35 candan !
İzmir'de senin 35 canına devlet baba bomba yağdırsa, onların tabutlarını Türk bayrağına sarıp, vatan sağolsun derdin değil mi?
Erdogan Turkiyede naralar atiyordu Israele fosfor bombasi atiyor diye, Suriye ye tankalar ile sivilleri vuruyor diye. Ne farki varmis onlardan , hic bir farki yokmus aslinda. Bunu gormus olduk.
Sonuca bakalim hepsi sivil olduruyor.
Burdaki en buyuk aptallik su, tanesi 25 milyon dolar olan F-16 ucaginin havalanma maliyeti 12 bin dolar civarinda. Essekleri ile kacakcilik yapan bir gurup icin biraz pahali bir saldiri yontem degilmi, iki tane helikopter ile adamlarin tepesine insen zaten teslim olacaklardi, olay anlasilacakti Bir atom bombasi atmadiklari kaldi koye.
Erdogan Turkiyede naralar atiyordu Israele fosfor bombasi atiyor diye, Suriye ye tankalar ile sivilleri vuruyor diye. Ne farki varmis onlardan , hic bir farki yokmus aslinda. Bunu gormus olduk.
Sonuca bakalim hepsi sivil olduruyor.
Burdaki en buyuk aptallik su, tanesi 25 milyon dolar olan F-16 ucaginin havalanma maliyeti 12 bin dolar civarinda. Essekleri ile kacakcilik yapan bir gurup icin biraz pahali bir saldiri yontem degilmi, iki tane helikopter ile adamlarin tepesine insen zaten teslim olacaklardi, olay anlasilacakti Bir atom bombasi atmadiklari kaldi koye.
Ne kadar ince düşünuyorsun böyle..
Dur en az senın kadarda ben ince düşüneyim..
Türkiye ordakı insanlara fosfor bombası atmadı ayrıca taklarda vurmadı tanesı 25 milyon dolar dedıgın uçaklar vurdu hani şu havalanma maliyeti 12 bin dolar olan vurdu şimdi ölenlerin hariç herkes şuçlu ilan edılecek senın yazdıgın gibi.
50 kişilik bir gurup siniri gececek gecenın bir yarısı oraya silahli kuvvetleri 20 milyon dolarlıkk helikopteri gönderecek kim bunlar diye bakmaya sonra ordan 2 ateş acılacak o 20 milyon dolarlık makine düşecek ertisi gün mahşetler niye savaş uçakları gitmedıde helikopterler gitti vs..
Dün cenaze resimlerine baktım içim sizladı sözde bayraklar tabutlarda Apo resımlerı en başlarda...
TÜM BUNLAR HER ŞEYİ ACIKLAR OLMUŞTU ASLIN DA...