Ahh Osmaniye Ahh ! Ve Motor AŞKI :P

:queen: Yaf Arkadaşlar Size Motora Başliyan Aşkımı Anlatmak Geldi iÇiMDeN :salut:
Anne Annemler Osmaniyede Oturuyor. Karşıdada Çok Sevdiğimiz Aile Dostumuz EROL Dayımlar Oturuyor Yani Ailecek Çok Yakınız Hepimiz Ona DAyı Deriz :mrgreen: Osmaniyeyede Ramazandan 3, 4 Gün SOnra Gittim Bayrama 1 Gün Kala Geldim. Neyse Bigün Oturuyom Evde Tek Katlı Evdi Ayaklarımı Uzatmışım Kanepeye Birden Üzüm Yiyorum Birdende Kanallara Bakıyorum TV De Baktım Bi Ses öNCe Korna Sesi BEn Nerden Bilim Bana Çalıyo :D Bide Baktım Ki Dayımın Oğlu Veysel ( KARŞI KOMŞUMUZUN OĞLU ) . Ersin Ersinnn Diye Bağırıyo NEyse Çıktım Balkona Bide Baktım Motorun Üstünde Bizim Veysel :mrgreen: Dedim Ne o La NE Çağırıyon Ne Oldu Yaw Dedi Gel Köye Gidiyorum Motorla Sende Gel Canım Sıkılıyo Zaten Hem GElmişken Görürsünde Bizim Köyü Mısır Getiricem Dedi Ordan Bende Kıramadım Gidim Dedim Neyse Gittim Yola Çıktık Bide Baktım Veysel Durdu Ne Oldu Dedim Neden Durduk ? Diyoki Hadi Bakalım Motor Sürme Sırası Sende :queen: Bu Arada Motoruda ( Mondial 125 AGK ) Yaw Dedim Manyah Ben Ne Anlarım Motor Sürmekten :queen: Tamam Bundan 2 Sene Önce Gelmiştim O Zaman Dayım Biraz Öğretmişti Otobanda aMa Şimdi Unuttum:queen: DEdi Yine Öğrenirsin Bişey Olmaz :D Neyse Bindim Kalkış Yapamıyorum :queen: Gazı Biraz Açıyorum Sonrada Birden Elibi Debriyajdan Kaldırıyom Acemiyim YA Unutmuşum Kalkışı :queen: Neyse O Kalkışı Yaptı Arkamda Sonrada Bana Verdi Direksiyonu:queen: Yavaş YAvaş Gidiyorum Debriyaja Bas Dİyo Basıyom Vites Yükseltiyo Ellerimde Titriyo aMa Ne Heyecan Vardı Yaff:salut: NEyse Bu Bana Motoru Verdi Alıştım Artık İçime Virüs Girdi:queen: Hergün Evlerine Gidiyodum DAyıma Yalvarıyorum Dayı Ne olursun Ver 5 YTL Benzin Bırakim Benle DAyı Oğlu Gezek Dİyodum Oda Ayıp Ediyon Yeğnim Al Gidin Gezin aMa Geç Kalmayın Derdi Bende Tamam Derdim:queen: Yengemde İstemiyodu Aman Ersin DEverirsin Motoru Size Bişey Olur Götürme Motoru:queen: Ben Dinlemiyodum Tabi Neyse 4 5 10 Derken Alıştım Artık Motorsuz Duramıyom Bi Gece Dedim Ki Dayı Motoru Verde Şurda Bi Kaç Tur atim Verdi Bana Motoru Artık Çözmüşüm Tek Başıma Gidip Geliyom :queen: aMa Ne ZEvkliydi Ne Heyecandı :p Benim Motora Aşıklığım Orada Başladı Burdada Paramı Topluyorum Babamın Kafasının Etini Yiyom Yazın Dİyo Tamam Baba Dİyom Ertesi Gün Tekrar Baba Bak Şöyle Bak Böyle Alalım Dİyorum Bak Ne Güzel Çalışıyorum Paramıda Topladım Hem Biraz BAna Güven Ver Güzel GÜzel Kaskımla Gezerim Hem Ehliyetide Çıkarırız Yaza Dİyom Motoru Şimdi Alalım Neyse Sonu SOnu iKNa oLDu Bakalım Hele Bana Dediki Motor iŞiNi Bana Bırak Ben Alacam Dedi Neyse Motor Parasını Ona Verdik Artık HErgün Sorarım :queen: Dİyom Ki Baba Vallahi Bak Bana Küçük Bi Motor Alalım Motorun En Küçüğü Mondial 125 agk dir fazla hızda yapmıyo görsen bisiklet sanıp hemen alalım diyeceksin ikna etmeye çalışıyom tabi Dedimki Biz Bu Motoru Alalım Hem Modifiye Yaptırırım Çok Güzel Yaparım Sana Söz Veriyorum Ehliyet Almiyana Kadar Sadece iŞE Gidip Gelecem Bizim iŞ Yerindeki Yollardada Hiç Trafik Yok Boş Alan orada Yaza Kadar Kendimi Geliştiriririm Hem Bak DEdim Ki Babama: Motosiklet.net Diye Bi Site Var Orada Hocalar Var Ustalar Var Onlarda Dİyorki İlk Başta Başladığın Zaman 125 aL Dİye Sonra Büyüdükçe Yükseltirsin Halbuki Çözdükçe Büyütmek iSTeR İNSaN Ben Çözdüm Acemilik Bitti BAğzı Abilerimin Büyük Motorları Var Arada Onları Turluyom Hiç Acemilik Çekmiyom Buda Beni Sevindiriyor :queen: İnşallah Yarın ÖBÜRGÜN ALLAH Kısmet Ederse MOtoruma KAAAVUUUŞAAACAAAAMMMM:queen: DEdimki Babama Baba Sen Yeterki İzin Ver Alama Bak Motoru Alayım Al Git Pc Mi Sat Elektro Baterimi SaT Salondaki Akustik Baterimide Sat BEnide Evden Kov Ben Motorumla Paşa Paşa Yaşarım Dedim:queen: En Sonu Sonu Tamam Dedi:queen: Abilerim Hocalarım Kardeşlerim Ablalarım Kusura Bakmayın Fazla KAfasınızı Şişirdim Özür Diliyorum aMa Birden İçimden GEldi Böyle Döktürmek :p Uzun Bi Yazı Oldu Okuyabilene Aşkolsun:queen: iYİ Gecelerrr HEpinizi Çok SEviyorum:rendeer: Bende Biran Önce Motoruma Kavuşup Motorumla iLGiLi Sizlerle Paylaşım Yapmak iSTiYoRuM :salut: Vallahi Arkadaş Ge ncin Halinden Ancak Genç Anlar :p:p aMa Onlar Korkuyo Yarın Öbürgün Kaza Yaparım Diye Benim İyiliğim İçin Söylüyolar Farkındayım aMa Duramıyom Yazı Bekliyemiyom :mrgreen: Hadi Kalın SAğlıcakla...

Valaa parayı vermişin babana inşş alır hani derler ya bu devirde babana bile güvenme diye :)

Valaa parayı vermişin babana inşş alır hani derler ya bu devirde babana bile güvenme diye :)

YoK aLaCaK Bana HAyatta Yalan Söylemez Ve Beni Kırmaz Üzülmemide iSTeMeZ aYRıCa Almasa Arabasını Yakarım :queen: Gerçi Arabayıda Ben Aldım Ona Yaksam Benim iÇiM Yanar Onunki Yanmaz. :queen:Ve Diyoki Sana Araba Alayım Motoru Boşver Tehlikelidir Yaw BAbacım Diyorum BEn Motordan Başka Hiç Bişeyden Zevk Almıyorum Artık Hergün Kafamda Yoldan Geçen Adam Görsem Motorla Geçen Aklım Gidyo Sen Bana Motorumu aL Başka Bişey iSTeMiYoM :D:mrgreen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar