womanrider' Alıntı:ay bende de onun yzf r6sından var çok süper bişey yaaaa güle güle oynayalım çok hızlı gitme mazallah:queen:
mete_han' Alıntı:(dishy..Ahh abi senin o tatlı dilin yok mu....
Valla almış kadar oldun motorumu ama tabi sen bu aralar pek msn e gelmediğin için benim cepemde ki değişiklikler hakkında bilgin yokk
Alıorum yakındır yanii,, az kaldı )
gıızzz...sen bana abi dedinmi ben mayışıyoommm...valla gıı...yeminle bah....burada hep kıllı ayular var biliyonnu...hepsi traş takımı yani...sen baaayan olduğundanmıdır bilmem sana ganım gaynadı...senle evlenen yaşar gız...allah çarpsınki...ama gocana Kenan Doğulu deyip durursan olmaz...yada akşam uyurken yanlışlıkla Kenaannn Kennaaann diye sayıklarsan yandığının resmidir....
mesela örnek vereyim...şimdi evlenmişin taammı...
DİSHY...kenaaannn...kenaaaannn...(uykudasın rüya görüyon...detay yazmıyom ama:queen: )
GOCCEN(müstakbel eşin)...ülleynnnn kim bu KENAAANNN...hatun bana açıkla bunu hemen...
DİSHY...hayatım bak valla yanlış anladın...bennn..Kenanım Doğulum ...şey kem küm...grup olarak...konserdeydikkk...kem kümm...
GOCCEN...hayatım hiç üzme kendini...seç beğen...baltamı ...silahmı...ipmi...
lütfen tercihini yap...
DİSHY...gocecim...ben giyotini alsam hayatım...kenan için her şey feda olsun...ama son bir isteğim olacak...
GOCCEN...peki hayatım...(bu arada giyotin kurulur)...son isteğin nedir...
DİSHY...(başlar şarkıya...kurşşunnn adres sormaazkiii.yyaktınn beni ellerinleee...:queen: :queen: :queen: ...
(finaldeki sözün)beni kenanın şarkılarıyla gömüüüün....:queen: :rendeer:
dishy gurban manitan İstanbuldaymış diye duydum bir yazında...ziyarete gelcekmiş falan...meraktan geberiyom iyimi...yav senin kıymetini kim bilebilir...senin sevgini hakedecek ne yaptı acaba...şimdi eleman bu ortamdaysa özelden sağlam bi küfür falan çakmasın kız arkadaşımamı yazılıyon diye kanka...:queen:
ben seni değil...senin hiç kimseyle çıkmama ihtimalini sevdim...:queen:
mete_han' Alıntı:(CBR1000RR
mete abi süpersin walla çok beğendim bendemi alsam ne
abi sana bol şans dualarım seninle )
arkadaşım ben dilencimiyim yav...bana dua etme git garibanlara dua et ...
alla alla...:queen: bana süper müper deyip asabımı bozma benim...sende kurşunsuzsun...kaşındın ama...hatta dizelsin diycem kan gövdeyi götürcek...:queen: sağol kankacım...allah seninde tuttuğunu bronz etsin...
ben seni değil...senin kurşunsuz olma ihtimalini sevdim...:queen:
dishy' Alıntı:sabah sabah kopardın abii yaaa ama özelden sağlam bi küfür geldi gelecek sana haberin olsunnnnn :mrgreen: :mrgreen: :queen: :queen:
ayrıca evlenmek mi dedinn,,pardonnn![]()
duymadımm
:cherry:
CBR1000RR' Alıntı:abi seni sevmeyeni ben öldürücem yok yok senden bi tane daha varsa öldicem
abi sen olmasan bize kim abilik yapacak akşam görüşmek dileğiyle
mete_han' Alıntı:vallamı yav...bi gün sende veya bende buluşalım...oyuncaklarımızı tokuşturalım...oyuncaklarımızla oynayalım taammı...hem benim motorum senin motorunu dööveerrr....sen oyuncağını bana ver...ben oyuncağımı sana vereyim... :queen:
ben seni değil...senin benim oyuncağımla oynama ihtimalini sevdim...:queen:
:bounce: :bounce: :bounce: :bounce:
ben seni diil senin oyuncaımı istemeni sevmedim:queen:
womanrider' Alıntı:mete_han' Alıntı:vallamı yav...bi gün sende veya bende buluşalım...oyuncaklarımızı tokuşturalım...oyuncaklarımızla oynayalım taammı...hem benim motorum senin motorunu dööveerrr....sen oyuncağını bana ver...ben oyuncağımı sana vereyim... :queen:
ben seni değil...senin benim oyuncağımla oynama ihtimalini sevdim...:queen:
:bounce: :bounce: :bounce: :bounce:
ben seni diil senin oyuncaımı istemeni sevmedim:queen:
ama benim kalbim çok kötüdür...hatırlatayımda...:rendeer:
motorunun markası ne olursa olsun gel...
son olarak dikkat mete_han çıkabilir diyorum...[/QUOTE]
motorum çin malı ben gelmesem olmaz mı? bunu mevlana bile kabul etmeyebilir:P :queen:
honda gel yamaha gel kawasaki gel... mondial de get len:P
başlığı görünce nostalji oldu birazcık. sevda adamı mete_han:cherry:
hazır mete_han başlığı açmışken ben de size vespamı göstereyim dedim:cherry:
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img84.imageshack.us/img84/4183/3fq4.jpg[/URL]
bu da chevroletim ve vespam:cyclopsan
chevroletime bak beee. asvalt ağlıyor bepardon laminant parke ağlıyor:queen:
![]()
[/URL]
[/URL]
[/URL]aaa lan benimkinin tıpkısının aynısının bir eşi ambiansı...Bende İsviçreden geldi diye hava atıyodum sağa sola...foyam çıktı ortaya...