ahanda yeni motorum BMW 1100GS..nazar etme ne olur

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
bişey diycem...ben bu kelimemden bişey anlamadım yav...HARİBAN nedir...ne yazmışım ben böyle...:pale:
harbiden yazacaktın aklına hamburger geldi, ama cebinde para olmadığı için kendini çok gariban hissettin ve zihninde bu 3 kelime karıştı muhtemelen :)

abi kaç basıyo bu alet ya:silent: bide cok benzin yiyomu Su gibi içmesin yoksa almam :p

ulan tam senlik be...Bolu Kaçkar Dağlarına çıkarsın artık bunla...kimse tutamaz sizi...ipini koparsalar tabi...:)

harbiden yazacaktın aklına hamburger geldi, ama cebinde para olmadığı için kendini çok gariban hissettin ve zihninde bu 3 kelime karıştı muhtemelen :)

tabi buda bir teori...harbidenmi dedim veya bi şeker adı var...hani o neydi ya...Haribo mu demek istedim acaba...uzayın derinliklerinden gelen mesajlarımı yazıyorum yoksa farkında olmadan...:p

ula ne fantaazi oldu be...:p

Son düzenleme:
tabi buda bir teori...harbidenmi dedim veya bi şeker adı var...hani o neydi ya...Haribo mu demek istedim acaba...uzayın derinliklerinden gelen mesajlarımı yazıyorum yoksa farkında olmadan...:p

ula ne fantaazi oldu be...:p

belli ki, aç karnına yazmışsın. :p
telaşlanma... :queen:

iyi de o hep aç karnına yazıyor, doyduğunu görmedim :queen:

saat 5 te kan almaya Tarabyaya çıktık...acıktık...nişantaşında 2 tam ekmek tavuk döner yedim...şimdi eve geldim(saat 20.00)...yine açım...Allah gözümü doyursun yav...:cherry:

Kırbac kardeş Sinopta varmı 1150 gs haci...:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
saat 5 te kan almaya Tarabyaya çıktık...acıktık...nişantaşında 2 tam ekmek tavuk döner yedim...şimdi eve geldim(saat 20.00)...yine açım...Allah gözümü doyursun yav...:cherry:

Kırbac kardeş Sinopta varmı 1150 gs haci...:p

Sen aç kalınca cbf nide yersin....:queen: :queen: :queen: :queen:

Tek kelimeyle yuuufff...2 ekmek yenirmi len....:pr: :pr:

abi valla 2 ekmek kesmedi be...kuru ekmek gibi geldi...:mrgreen:

noluyo bakim burda...dış mihraklar ve stratejik düşmanlarım elbirliğiyle yine kuyumu kazmaktalar...fekat ben ve asil HONDA motorum bu saldırılara omuz omuza karşı koyacağızdıırrr...:p

1 nümerolu dış mihrak bbaday ve baş tetikci iç mihrak kıltekin...naptınız bakem motorları...bi çin malı motor raporu verin abinize...sas duruuuşşş...tekmil verin bakem...:mrgreen: mal elinizde patladımı...

noluyo bakim burda...dış mihraklar ve stratejik düşmanlarım elbirliğiyle yine kuyumu kazmaktalar...fekat ben ve asil HONDA motorum bu saldırılara omuz omuza karşı koyacağızdıırrr...:p

1 nümerolu dış mihrak bbaday ve baş tetikci iç mihrak kıltekin...naptınız bakem motorları...bi çin malı motor raporu verin abinize...sas duruuuşşş...tekmil verin bakem...:mrgreen: mal elinizde patladımı...

motor 7000'e geldi daha halen sorunsuz allah nazardan saklasın kinroad beklentimin üstünde çıktıönümüzdeki birkaç ay daha kullanacağım sanırım satana kadar 10.000'i devireceğim bundan iyisi şamda kayısı

sen ne zaman patlıcan onu merak ediyorum ye ye sonu yok be kardeşim sonunda gümlüyecen ama bakalım ne zaman allah korusun kan değerlerini filan bi ölçtür bence malum yaş 30 a geldi:)

kanka depe depe kullan ...elinde patlamasında...zzr3300 e hazırlık yap o zaman...bekliyoruz haberin olsun...

selamlar...

abicim bi zzr 1100 muhabbetidir gidiyor arkadaşda...ama icraat yok...rent a cardan alacak birde...yani ortalık malı motor sahibi olacak...:p

Balık hafızalı torunum benim zzr100'ü sene 99 da almış ve kullanmıştım şimdi rent a cardan alacağım motosiklet 2005 1000rr idi fakat olmayacak gibi görünüyor en kötü ihtimalle 98-99 model bir race görünüyor oda olmazsa modelli bir gs500 bakacağız artık

Bu arada Eskişehir carfeur da çalışıyorum bir süredir yolu düşen olursa bir süre daha oradayım:p

Balık hafızalı torunum benim zzr100'ü sene 99 da almış ve kullanmıştım şimdi rent a cardan alacağım motosiklet 2005 1000rr idi fakat olmayacak gibi görünüyor en kötü ihtimalle 98-99 model bir race görünüyor oda olmazsa modelli bir gs500 bakacağız artık

Bu arada Eskişehir carfeur da çalışıyorum bir süredir yolu düşen olursa bir süre daha oradayım:p

http://motosikletim.milliyet.com.tr/newsDetail.aspx?id=277106

abicim sana bu raceden versek....:cherry:

yanılmıyorsam 3 ay önce soğuk bir kış günü yumurta topuk bir arkadaş yolda racer200'ü ile kalmış ve biz ona yardımcı olmaya çalışmıştık yürüyen motosiklet bir anda susmuş ve akabinde çalışmamış ittirdik yüklendik tık yok ben böyle bir motor görmedim abicim tam 1 saat uğraştık ama motorda tık olmadı yani kısacası allah yazdıysa bozsun

gerçi büyük çin bilgesinin bir sözü var unutmayalım çin işi olsun çamurdan olsun :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
yanılmıyorsam 3 ay önce soğuk bir kış günü yumurta topuk bir arkadaş yolda racer200'ü ile kalmış ve biz ona yardımcı olmaya çalışmıştık yürüyen motosiklet bir anda susmuş ve akabinde çalışmamış ittirdik yüklendik tık yok ben böyle bir motor görmedim abicim tam 1 saat uğraştık ama motorda tık olmadı yani kısacası allah yazdıysa bozsun

gerçi büyük çin bilgesinin bir sözü var unutmayalım çin işi olsun çamurdan olsun :queen:

Kendi moturu nereliymiş bi sor bakalım....

Made in çihiyna......:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar