ahanda yeni motorum BMW 1100GS..nazar etme ne olur

kanka seni seviyorum başka söze gerek yoooooooooooooook:cherry:

womanrider' Alıntı:
ay bende de onun yzf r6sından var çok süper bişey yaaaa güle güle oynayalım çok hızlı gitme mazallah:queen:

vallamı yav...bi gün sende veya bende buluşalım...oyuncaklarımızı tokuşturalım...oyuncaklarımızla oynayalım taammı...hem benim motorum senin motorunu dööveerrr....sen oyuncağını bana ver...ben oyuncağımı sana vereyim... :queen:

ben seni değil...senin benim oyuncağımla oynama ihtimalini sevdim...:queen:

:bounce: :bounce: :bounce: :bounce:

(beto_977
İlk resmi gerçek zannettim ben.
Baya başarılı olmuş çalışma tebrikler )

sağol kankacım...yaptık bişeyler işte...adımız hıdır elimizden gelen budur...:rendeer:

ben seni değil...senin ilk resmimi beğenme ihtimalini sevdim...

(thundersss
Abi etrafta gezerken dikkatli ol MAZALLAH alet çok büyük birine falan çarpma sakın asfalta falan gömersin adamı... )

tandırcan hayatım alet belki büyük...bu seni neden ilgilendiriyorki şimdi...forum ortamında böyle şeyler yapmayalım lütfen...senin tercihlerin bizi ilgilendirmez...ama çoluk çocuk var genç var...direk büyük küçük muhabbeti hem seni hem bizi üzer...:queen:

(MoToR
kanka seni seviyorum başka söze gerek yoooooooooooooook)

adananın prensi sevcen tabi...eşşek değilsin ya...:p ne zararımı gördün...sana yaptığım iyilikler artık bini aşar...ama bu el öpme muhabbetini yapma insan içinde...taam saygın var bana biliyorum...ama abartmamak lazım...seni göre göre bizde motor olduk...:rendeer:

ben seni değil...senin "biz allahına kadar adanalıyık" deme ihtimalini sevdim...:rendeer:

mete_han' Alıntı:
(dishy..Ahh abi senin o tatlı dilin yok mu....
Valla almış kadar oldun motorumu ama tabi sen bu aralar pek msn e gelmediğin için benim cepemde ki değişiklikler hakkında bilgin yokk
Alıorum yakındır yanii,, az kaldı )

gıızzz...sen bana abi dedinmi ben mayışıyoommm...valla gıı...yeminle bah....burada hep kıllı ayular var biliyonnu...hepsi traş takımı yani...sen baaayan olduğundanmıdır bilmem sana ganım gaynadı...senle evlenen yaşar gız...allah çarpsınki...ama gocana Kenan Doğulu deyip durursan olmaz...yada akşam uyurken yanlışlıkla Kenaannn Kennaaann diye sayıklarsan yandığının resmidir....

mesela örnek vereyim...şimdi evlenmişin taammı...

DİSHY...kenaaannn...kenaaaannn...(uykudasın rüya görüyon...detay yazmıyom ama:queen: )

GOCCEN(müstakbel eşin)...ülleynnnn kim bu KENAAANNN...hatun bana açıkla bunu hemen...

DİSHY...hayatım bak valla yanlış anladın...bennn..Kenanım Doğulum ...şey kem küm...grup olarak...konserdeydikkk...kem kümm...

GOCCEN...hayatım hiç üzme kendini...seç beğen...baltamı ...silahmı...ipmi...
lütfen tercihini yap...

DİSHY...gocecim...ben giyotini alsam hayatım...kenan için her şey feda olsun...ama son bir isteğim olacak...

GOCCEN...peki hayatım...(bu arada giyotin kurulur)...son isteğin nedir...

DİSHY...(başlar şarkıya...kurşşunnn adres sormaazkiii.yyaktınn beni ellerinleee...:queen: :queen: :queen: ...

(finaldeki sözün)beni kenanın şarkılarıyla gömüüüün....:queen: :rendeer:

dishy gurban manitan İstanbuldaymış diye duydum bir yazında...ziyarete gelcekmiş falan...meraktan geberiyom iyimi...yav senin kıymetini kim bilebilir...senin sevgini hakedecek ne yaptı acaba...şimdi eleman bu ortamdaysa özelden sağlam bi küfür falan çakmasın kız arkadaşımamı yazılıyon diye kanka...:queen:

ben seni değil...senin hiç kimseyle çıkmama ihtimalini sevdim...:queen:

sabah sabah kopardın abii yaaa ama özelden sağlam bi küfür geldi gelecek sana haberin olsunnnnn :mrgreen: :mrgreen: :queen: :queen:
ayrıca evlenmek mi dedinn,,pardonnn :p :p duymadımm :) :cherry:

mete_han' Alıntı:
(CBR1000RR
mete abi süpersin walla çok beğendim bendemi alsam ne
abi sana bol şans dualarım seninle )

arkadaşım ben dilencimiyim yav...bana dua etme git garibanlara dua et ...
alla alla...:queen: bana süper müper deyip asabımı bozma benim...sende kurşunsuzsun...kaşındın ama...hatta dizelsin diycem kan gövdeyi götürcek...:queen: sağol kankacım...allah seninde tuttuğunu bronz etsin...

ben seni değil...senin kurşunsuz olma ihtimalini sevdim...:queen:

abi seni sevmeyeni ben öldürücem yok yok senden bi tane daha varsa öldicem

abi sen olmasan bize kim abilik yapacak akşam görüşmek dileğiyle

Motosikleti
Su Motoru
Metehan ayıp ettin ya! Biz paraya tamah eden adammıyız sayısal bir vursun bu lafına istinaden sana iki motor alacam ama fazla abartma lütfen :cherry: ...

dishy' Alıntı:
sabah sabah kopardın abii yaaa ama özelden sağlam bi küfür geldi gelecek sana haberin olsunnnnn :mrgreen: :mrgreen: :queen: :queen:
ayrıca evlenmek mi dedinn,,pardonnn :p :p duymadımm :) :cherry:

yav eleman sitedeyse ne halt ederim ben...yani mahcup olurum...bu kadar samimiyeti kıskanabilir...zaten kıskanmazsa ben kızarım ona...seni gerçekten sevmiyor babında...bi laf var aklımda...sevdiğini sevmeyen domuz gibidir...yani saçma gelebilir sana ama seni ben gerçektende çok seviyorum...evlenmekmi demişsin...ya niye bu hususlarda birazda gerçekci olmuyosunuz...evlenmek her erkek ve bayan ister...taam üniversite okusan veya meslek sahibi olmakda güzel bişey...veya kariyerini evliliğin etkilemsine izin verme...

ama doğru insan çıkınca karşına onunla hayatı paylaşmak isteyeceksin...ama sen daha küçüksün...o ayrı mesele...fiziki olarak değilde ruhen evliliğe adapte olabilmek gerçekten zor...ama siz bayanlar hep şanslı olursunuz...senin için hayırlısı olsun diyorum...çıktığın çocuk seni ve sana ait olan herşeyi haketsin...sevgini haketsin...sende onun sevgisine aynı ölçüde cevap ver...karşılıklı olursa işte herşey daha güzel olur...ama yinede aşk başka birşey...aşkı ben sana tarif ederim....

aşk onu gördüğünde kalbinin lunaparkta gondola bindiğindeki hissettiğin heyecan duygusu aşktır...nası tarif ama...hehehe...kısa ve öz...hadi sevdiğini şimdi bir ara bakem...mesaj at...ona güzel şeyler söyle...siz hatunlar bazen duyarsız gamsız ayu olabiliyorsunuz...hep iltifat size yapılsın...hep tüketim...hem sevilelim falan...birazda siz özveri gözterin kardeeşimm...ben geceleri msndeyim dishycan...işten gelince...gündüz asla fırsat bulamam...taam mete han abiii diye yanıp tutuşuyosun ama yapılabilecek bişey yok...:rendeer: :bounce:

evlenmeyi herşeyden çok istediğine yemin edebilirim bu arada...:bounce:

CBR1000RR' Alıntı:
abi seni sevmeyeni ben öldürücem yok yok senden bi tane daha varsa öldicem

abi sen olmasan bize kim abilik yapacak akşam görüşmek dileğiyle

kankacım bir kere yüzünü görmüşlüğüm yok...bir kere msnde yazışmışlığımız yok...ama aynı sevgi ve saygıyı bende sana karşı duyuyorum...nedeni bilinmez ve anlamsız bir sevgi...fiberoptik kablolar artık bu sevgi yoğunluğunuda iletebiliyorlarmıydı...kalbim seninle...:rendeer:

metal kardeşim...aynı sevgi sana karşıda var...beni fazla tanımana gerek yok...veya senin benim 50 yıllık komşum olmanada gerek yok...sizleri bende çok seviyorum...sen maddeci biri değilsin...bunu hissedebiliyorum...:rendeer:

mete_han' Alıntı:
vallamı yav...bi gün sende veya bende buluşalım...oyuncaklarımızı tokuşturalım...oyuncaklarımızla oynayalım taammı...hem benim motorum senin motorunu dööveerrr....sen oyuncağını bana ver...ben oyuncağımı sana vereyim... :queen:

ben seni diil senin oyuncaımı istemeni sevmedim:queen:

womanrider' Alıntı:
mete_han' Alıntı:

ben seni diil senin oyuncaımı istemeni sevmedim:queen:

ama benim kalbim çok kötüdür...hatırlatayımda...:rendeer:

zuper yaa abı senın cıdden bvayagı bı canın sıkılmıs :) ama gusel olmus ne yalan solıyım bende alcam bunlardan bı kac tane :mrgreen:

ah nerde o geyik yaptığım dönemler....kendi topiğimizi hortlatıyoruz artık...ne hallere düştük...Mete Han'ın Tükenişi...len o kadar emeğim var bu fotoları çekerken...tarihi eser gibi tarihi geyiktir bunlar...:p

:p valaa bende ufaklıgımı bılırım ne geyık yapardık:p
ayrıca kerım gece meydanı bos bulmussun heryer PcKopatGhostRider olmuş

motorunun markası ne olursa olsun gel...
son olarak dikkat mete_han çıkabilir diyorum...[/QUOTE]

motorum çin malı ben gelmesem olmaz mı? bunu mevlana bile kabul etmeyebilir:P :queen:

honda gel yamaha gel kawasaki gel... mondial de get len:P

başlığı görünce nostalji oldu birazcık. sevda adamı mete_han:cherry:

hazır mete_han başlığı açmışken ben de size vespamı göstereyim dedim:cherry:
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img84.imageshack.us/img84/4183/3fq4.jpg[/URL]
bu da chevroletim ve vespam:cyclopsan

chevroletime bak beee. asvalt ağlıyor be:p pardon laminant parke ağlıyor:queen:

Abicim canın çok sıkıldı ugrascak ıs arıyon heralde:p benzıncıye sole bı foto cekelim dedıgınde ne dedı acaba onu merak ettım.Geziler guzel olmus devamını beklerız:p

nurtopu gibi bir motorun olmuş metehan abi.Allah bağışlasın:cherry: :queen: :flower: ::blusssh:

aaa lan benimkinin tıpkısının aynısının bir eşi ambiansı...Bende İsviçreden geldi diye hava atıyodum sağa sola...foyam çıktı ortaya...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar