aha da aşık oldum :)

Kim Diyor Marauderin üretimi Durmuş Diye. Marauder 250 Cc Ve 125 Cc, üretiminden Sonra Marauder 800 Cc Modeli Ve 1600 Cc Modelleri üretilde Aralarındaki Fark : 125 Ve 250 Cc Ler Tek Silindir. 800 Cc Ler çift Silindir. 1600 Cc Olan Modeli Ise 4 Silindir Ve 4 Eksoz çıkışlı. Budur Yaniiiiii

hepsi çok şekerler de fiyatları da şeker şeker. onları almama daha bir sene var ablası. scoter topiğinde beni görmene imkan yok sanırsam ama bir iki turdan sonra alsam mı die düşünmee de başlamadım dğil
bu arada imzada 9 ayrı dilden oluşmuş bir küçücük cümlecik var. motorumu alınca türkçesini yazacağım:))

Özgürlük olmasın.. Ey Özgürlük.. Livaneli usta çok güzel söyler..

Ey özgürlük!

Okulda defterime
Sırama ağaçlara
Yazarım adını
Okunmuş yapraklara
Bembeyaz sayfalara
Yazarım adını
Yaldızlı imgelere
Toplara tüfeklere
Kralların tacına
En güzel gecelere
Günün ak ekmeğine
Yazarım adını
Tarlalara ve ufka
Kuşların kanadına
Gölgede değirmene yazarım
Uyanmış patikaya
Serilip giden yola
Hınca hınç meydanlara adını
Ey özgürlük!

Kapımın eşiğine
Kabıma kacağıma
İçimdeki aleve
Camları oyununa
Uyanık dudaklara
Yazarım adını
Yıkılmış evlerime
Sönmüş fenerlerime
Derdimin duvarına
Arzu duymaz yokluğa
Çırçıplak yalnızlığa
Yazarım adını
Geri gelen sağlığa
Geçen her tehlikeye
Yazarım ben adını,
yazarım
Bir sözün çoşkusuyla
Dönüyorum hayata
Senin için doğmuşum haykırmaya
Ey özgürlük!

P. Eluard

üretimi durmamış olsa da az olduğu kesin. yeni modellerine pek raslamadım.

bende ağlamış gibi yaparım.. ühhüüüühühühhüü:salut::salut::salut:

bitiyorum o reklama:)ama ağlasan da faydası yok ablası motoru alınca söz yazacağım. ilk kelimesini çözmüşler zaten:) ama daha geride 8 ayrı dil var

Son düzenleme:
Deniz Kızı Sanada Alalım Bi Motur Yav Senin Niye Moturun Yok üzüldüm Bak şindi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

bitiyorum o reklama:)ama ağlasan da faydası yok ablası motoru alınca söz yazacağım. ilk kelimesini çözmüşler zaten:) ama daha geride 8 ayrı dil var

tamam tamam sustummm..:p

o reklama bayılıyorum..:queen:

abla sende bilmece gibi yazmışsın he..:cat:

Özgürlük olmasın.. Ey Özgürlük.. Livaneli usta çok güzel söyler..

Ey özgürlük!

Okulda defterime
Sırama ağaçlara
Yazarım adını
Okunmuş yapraklara
Bembeyaz sayfalara
Yazarım adını
Yaldızlı imgelere
Toplara tüfeklere
Kralların tacına
En güzel gecelere
Günün ak ekmeğine
Yazarım adını
Tarlalara ve ufka
Kuşların kanadına
Gölgede değirmene yazarım
Uyanmış patikaya
Serilip giden yola
Hınca hınç meydanlara adını
Ey özgürlük!

Kapımın eşiğine
Kabıma kacağıma
İçimdeki aleve
Camları oyununa
Uyanık dudaklara
Yazarım adını
Yıkılmış evlerime
Sönmüş fenerlerime
Derdimin duvarına
Arzu duymaz yokluğa
Çırçıplak yalnızlığa
Yazarım adını
Geri gelen sağlığa
Geçen her tehlikeye
Yazarım ben adını,
yazarım
Bir sözün çoşkusuyla
Dönüyorum hayata
Senin için doğmuşum haykırmaya
Ey özgürlük!

P. Eluard

GÜzelmiş :cat:

Ben de hemen hemen 3-4 kelimeyi çözdüm gibi:queen:Final haftası olmasa aslında uğraşır bulurdum:pr:
Merak etme abla.Sen istemediğin sürece açıklamam:queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
hayırlı olsunn ben hiç olmam

Eski bir Regal raptor gri t gidon ve yeni bir marauder 800 kullanıcısı olarak nacizade bir iki kelâm edeyim.

Regalle başla ve marauder ile devam et, mutlu ol :)

Bulabiliyorsan Dragstar 250 classic yurtdışında çok var ama maalesef Türkiye de fazla göremedim...

Zuğaşi Bozomota

Denizin kızı.

Hepsi tamamda lazca nerden esti :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
bence kleeway supershadow da uygun olur.. yamaha viragonun bire bir kopyasıdır.. çin malı olmasına ragmen firma macar alman ortak olduğundan kalitelidir.. kolay kolay arıza çıkarmaz.. görüntüsünü de beğeneceğine eminim.. (virago yu bir an gözlerinin önüne getiremezsen özlem tekin in yar bana varmadı klibindeki motor...) ayrıca V motor her zaman daha tatlı ses çıkarır ve cruiser motora daha çok yakışır..

bence...

Cruiser makinayla ne kadar hız yapacaksın?? Super Sport'a başla sen en iyisi :wiinkk: Kawasaki er-6f 'de başlangıç için ideal :cat:

yine aynı mevzulara donduk.. arkadaşım kız cruiser istiyo.. cruiser alıcam diyo... neden 600 cc lik bi canawarı ona aldırmaya calısıyosunuz hemde baslangıç motoru olarak anlamıyorum ? YOksa bunun altında yanınıza arkadaş arama iç güdüsümü yatıyor?

Suzuki VL250 Intruder veya Yamaha DragStar XVS250 başalngıç hem ideal hem de çok şık makinalar. Nacizane tavsiye ederim. Marauder ile ilgili olarak çok beğendiğim halde hkkında edindiğim bilgiler ve tavsiyeler doğrultusunda bu sevdadan vazgeçmiştim. Hatta çin motorlarının bir çoğu marauder250 nin kopyası olarak yapılmış. Yinede motor işi gönül işidir. Allah gönlüne versin.

İmza ile ilgili bende bildiğim kelimeleri söyleyeyim dedim ama gizem bozulmasın sadece birini söyleyeyim. kevok=keklik

deliemin anlatımın için çok teşekkürler. gerçekten bu konuda bilgi sahibi değilmişim. bilgilendirdiğin için teşekkürler

hepsi çok şekerler de fiyatları da şeker şeker. onları almama daha bir sene var ablası. scoter topiğinde beni görmene imkan yok sanırsam ama bir iki turdan sonra alsam mı die düşünmee de başlamadım dğil
bu arada imzada 9 ayrı dilden oluşmuş bir küçücük cümlecik var. motorumu alınca türkçesini yazacağım:))

La Liberte Ra Lamazi Rana Because Hiye Ayn Kevok & San-Time Zuğaşi Bozomota:silent:

bu cümlede sadece AYN kelimesi arapça ve anlamı GÖZ demek cözmeye calışacam :queen:

ooo birrr suzuki marauder.
arkadaşlar yolda gördüm trafik sıkıştı şansa sordum nedir bu diye suzuki marauder dediler. bu motoru kullanmış olan var mı düşüncelerinizi merak ettim. ilk etapta alabileceğim bir motor değil farkındayım ama acemiliğimi atar atmaz ve biraz daha zengin olduğmda kesinlikle alacağım.
bir de bir sorum var chopper ve cruiser arasındaki fark nedir. yoksa bu ikisi aynı şey midir. neden beraber anılır?

yazıklar olsun sana nani :farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
tekü noldu lem niye yazık ediyon aplama bakim sen?:mrgreen:

ben ne güzel o saçma motorlardan soğutmuştum onu.. 2 ay görüşmedik geri dönmüş:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar