Ah şu Çocuklar

Alarm kullanıp takibe geç,çocuklardan birini yakaladığın anda şiddet kullanmaksızın iyice bir sars,,muhtemelen o da tırsıp arkadaşlarını haberdar edecektir.Sende rahatlıkla derslerine çalışmaya(eğr böyle bir alışkanlığın varsa) adapte olacaksın.
----Bişey değil ne zaman istersen.:p

çocuk ne bilsin şimdi ilerde inş . onlarında olurda üstüne titrediği bi motorsikleti arabası o zaman görürüm onları o vakitte çocuklarım olursa bende benim çocuklarımı salarım üstlerine ödeşiriz :p

Düzce de mi Zarar veriyorlar yoksa İst. de mı ?? Bende muzdarıp oldum bızım apartmanın ufak veletlerınden Far ı mı kırdılar cızdıler daha neler neler gecen bı bagırdım en sonunda ufaktan bı kulak cekme opereyşın :p artık yanaşmıyolar..

valla tanımıorum hocam sizi .. düzcede klasik bi laf ya bu yada bana denk gelio herkes abisinin diyo =)

DÜzce deki bazı "Maganda vari kişilerle" karıstırma lutfen sen onu dıyen gelişimini tamamlayamışlarıda kafana takma :) Nerde Okuyorsun ?? Yada Hangi Bölümde Diyim..

Belki yurtda kalıyorsan tanıyorum oranın Müdürünü ve Müdür Yardımcısını ondan sordum..Şuanlık çalısmıyorum arayış içersindeyiz kısmet... Ben Kalıcı Konutlarda Oturuyorum..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Abi ne kızıyosunuz merak etmişlerdir :p

DaeD_Rider kardeş aynı sıkıntıyı bende cekıyorum.. bizim mahallenin veletleri biniyolar motorun tepesıne.kontağı açtığım da bakıyorum sınyaller çalışıyoo farlar açık vites kaçta olduğu belli deyıl çok sıkıntı çekıyorum.... ALLAH yardımcımız olsun .):)))

Cadence kardaşum merak edıyosalar sorsunlar bana motorun dili yokki kendini tarif etsin.:):):)
Ama çocuk işte laf anlamıyokii...

Son düzenleme:
aynen baklım yarın binicem motora inş. ama ne halde bulcaz bakalım =) bende kalıcıdayım hocam

yok hocam ya uzağız baya 1.bölgedeyim ben =) getiriorum getircem inş. bu aralar

O kadar da uzak degıl yawss :) Insallah tanısırız bı gun... Iyı gecelerr...

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
ben çocuklardan çok çekiyorum ama bi denk gelsem:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar