AGV kask Vizör Temizliği.Dikatttt!!!!

Arkadaşlar Ben AGV K Serisi kask kullanıyorum.Kaskımın vizörü yoldan seken taş ve kullanmadığım zamanlarda surtunmeden dolayı çizik içinde kalmıştı.Yeni bir vizör aldım.(Vizörlerin fiyatlarıda makul seviyede de değil)
Aman yeni vizöre birsey olmasın,aman çizilmesin durumundaydım.Kullanmadığım zamanlarda kask çantasında tutuyordum.Velhasıl havalar güzel.Ortalık sinek böcek doldu.Dün biraz yol yaptım.Bilirsiniz vizör envayi çeşit uçan haşerat cesediyle kaplandı.Ben kolanyalı mendille vizörü sildim.Sonuç kolonyalı mendil vizörün cilasını resmen kazıdı.Kaba kuvvette kullanmadım resmen tatlı tatlı siliyordum.Vizör rezil oldu.Siz siz olun nemli pamuklu bezden başka birşey kullanmayın.

İki kaskımın vizörünü de kolonyalı mendil kullanmaktan mahvettim neyse ki WİWİ kaskın vizörü 7.5 TL bugün bitane daha aldım. Bundan sonra daha dikkatli kullanıcam.
Eyvallah.

Arkadaşlar Ben AGV K Serisi kask kullanıyorum.Kaskımın vizörü yoldan seken taş ve kullanmadığım zamanlarda surtunmeden dolayı çizik içinde kalmıştı.Yeni bir vizör aldım.(Vizörlerin fiyatlarıda makul seviyede de değil)
Aman yeni vizöre birsey olmasın,aman çizilmesin durumundaydım.Kullanmadığım zamanlarda kask çantasında tutuyordum.Velhasıl havalar güzel.Ortalık sinek böcek doldu.Dün biraz yol yaptım.Bilirsiniz vizör envayi çeşit uçan haşerat cesediyle kaplandı.Ben kolanyalı mendille vizörü sildim.Sonuç kolonyalı mendil vizörün cilasını resmen kazıdı.Kaba kuvvette kullanmadım resmen tatlı tatlı siliyordum.Vizör rezil oldu.Siz siz olun nemli pamuklu bezden başka birşey kullanmayın.

abicm vizör temizleyici spreyler var onlardan kullansana en güzeli ben hep ondan kullanıyorum hiç bişey olmuyo ve bende agv kullanıyorum :cat:

Mersin İl Temsilcisi
ben gözlükçülerde satılan gözlük camı spreyi kullanıyorum. 5 tl

GKN

bu agv ye özel bişimi, benim şark ı silsem onunda cilası çıkarmı :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ama bu Şarkımı Shark ımı siliceğine bağlı bence

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kesinLikLe kaynımdada Vardı AAynısı onunda Gözlüklerinin camı böyLe olmştu

:d:d:d:d:d

Son düzenleme:
ben de agv gp1 kullanıyorum. bir kaç defa kolonyalı mendil (alkollülerinden) ile sildim fakat herhangi birşey olmadı. sanırım modelden modele vizordeki cila katmanlarının niteliği değişiyor olmalı. benim kaskım agv'nin full-face kasklarının en ucuzu.

Kız arkadaşımda shoei var oda vizörünü kolonyalı mendille temizledi.Onun vizöründe bir problem yok.AGV nin diğer serilerni bilmiyorum.Benim heba olan vizör K serisinin seffaf olan vizörü.

Son düzenleme:

sen okumadinmi kullanma klavuzunu???sabunlu bez ile silecen ilik su ve sabunlu kopurttugun bezi sur temisle ve kuru bez ilede kurula...:pale:

one

içinde alkol bulunan tüm temizleyicelerden uzak durmak lazım.Islak mendil en basit ve temiz çözümdür.

içinde alkol bulunan tüm temizleyicelerden uzak durmak lazım.Islak mendil en basit ve temiz çözümdür.

evet arkadaşın dediği gibi, içinde alkol bulunmayan -bebek poposu silici- ıslak mendillerle temizleyip ardından da yine hassas popolar için üretilmiş tuvalet kagıtlarıyla silmek en pratik çözüm.

bebek poposundan daha nazikse rahvan gitsin o vizör. :)

Ben de k serisi kullanıyor aldığım mağzada sakın hiçbir kimyasal kullanma dedi
Sadece sabun + su...
Bu arada vizörleri cok pahalı siyah vizör alayım dedim...7o tl::eek:hmy::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar