Agusta F4 Ve Ehliyet

Çok ilginç bir olaya denk geldim. Arkadaşımın ehliyet kursunda bir adamla tanıştım kendisi şimdiye kadar 8 motor civarı değiştirmiş ve 6 senedir motor kullanan bir tüccar. Şuanda agusta f4'ü varmış ve yeni ehliyete yazılmış çok şaşırtıcı geldi bize bu durum. Kendisi acaba ybr'yi nasıl kaldırırım diye çok endişeliydi bir ara komikti aslında. Hem agusta f4'ün var hem sınav yerinde ybr'yi nasıl kaldırırım diye düşünüyosun çok ilginçti :D

Mersin İl Temsilcisi
ben gsr600 ü kullanırken arkadaşımın innovasını kullanamamıştım, honda cgl si olan bir arkadaşın motoru tamirden gelmiş, test et dediğinde bisiklet gibi gelmiş afallamıştım. ne kadar ii bilirsen bil, bir motosiklet tamircisi gibi yadırgamadan binmek bile zaman alıyor.

yani, motosikleti ne kadar bilirsen bil ama motosiklet kullanırken her zaman acemisindir...

Gerçekten farklı tarz bi motosiklete geçince hemen hemen herşeye sıfırdan başlıyormuş gibi oluyor.Bende 1-2 ay önce virago 250 'ye binmiştim.Daha marşa basmadan tekrar indim. Comet'ten sonra motorun üstünde emanet duruyormuşum gibi oldu. Öyleki dengeyi saglamakta dahi zorluk çekmiştim.

ben 2 sene cbf 150 kullanıp sym scooter a binince acemilik çektim.Ama kawasaki vn 800 e binince sanki hergün kullanıyomuşum gibi hissettim.Büyük makineleri kullanmak daha mı kolay acaba..:silent:

Aynısı bizim a2 sınavında da oldu, kendi motoru olan bir arkadaş kursun monial cup u çevirirken denge sorunu yaşadı :)

3 sene GSR600 kullandım şimdi Triumph Street Triple R kullanıyorum, itiraf ediyim bu yaz yazlıkta arkadaşımın ybr 125 ine binince çok zorlandım ben bunu beceremem şimdi başımıza bişi gelmesin diye indim bisikletle gidiceğim yere giderim diye 15 senedir (son 3-4 sendir binmiyorum) bindiğim bisiklete biniyim dedim................ resmen şeytan icadı gibi bisiklette, ne gidonu düz durur ne freni düzgündür..
işin bide rezil olması var F4 lü arkadaşda :mrgreen:
zorrr çok zor

Evet farklı motora binince sorun yaşanıyor. Özellikle farklı türden olursa daha çok oluyor örneğin vitesli sürenler scooter sürmeye kalkınca yada enduro sürenler SS sürmeye kalkınca.
Yalnız bir husus daha var ehliyet sınavında tanışıp 10 dakika sohbet ettiğin adamında her dediğine inanmamak lazım.
Bu arada bende de F4 var bak resmini de koyuyorum :)
f4%201.gif

choper tarzı motorlara binemıyorummm..ayaklarımı koyamıyorum öne doğru..ve kollarım havada kalıyor..:queen::queen:çok ters bana cokkk..illede race...

efsars arkdaşım yardım istediğin konunun ne olduğunu bilmeden bu soruyu cevaplamak gerçekten de zor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar