Büyük geçmiş olsun, otobüs şoförü arkadan çarparak 8'de 8 kusurlu değil mi? Nasıl oralı olmuyor? Yok mu bunun bir yolu yordamı? Tekrar çok geçmiş olsun, umarım kısa sürede sağlığına kavuşursun.
çok geçmiş olsun kusura bakma anlattıklarını okudum anllatığınla kafamda eşleştirdim ama resimde koyunca aslan gibisin maşallah.özel sağlık sigortasını bende bu sene yaşadım.malesef kanser oldum ve atlattım ama özel sigorta yaptırmadığım için şu an hiç bir firma bana özel sağlık sigortası yapmıyor.ayrıca ameliyatımı bende cebimden karşılamak zorunda kaldım.burdan herkese sesleniyorum yediğiniz içtiğiniz hiç bir şey türkiyede sağlıklı değil !! diğer ülkeler ile oldukça farklı içeriğe sahip şeyler yiyip içiyorsunuz.dikkat etme durumunuz var ama sıkı takip
ve dikkat istiyor.sırf yediğiniz de yetmiyor bide bunun trafiği kazası vs olasılığı var gördüğünüz gibi.eğer imkanınız varsa ÖZEL SAĞLIK SİGORTASI kesinlikle YAPTIRIN !!! cebinizde elinizde hiç bir şeyiniz artık yok sadece sağlığınız var oda sizin elinizde artık
İlk başta iş yeri çıkışı, bizim bir abi geri geri gelip ford ranger ile motorun ön çamurluğunu parçaladı. Parçaladı derken lastiği direk altına aldı. Sonra küfür ede ede Aslantepe stadının yanında kemerburgaz sapağını geçip(yanyolda) çevreyolu Edirne istikametine girecektim. Bir araba telefonla konuşurken selektör çakıp viraja hızlı girdim. Çok tatlı virajı aldım ve malum İstanbul trafiği. Yandan yola katılacakken hızımı düşürecektim, servisçide emniyet şeridine girmek için sağa kırdı. Ondan kurtarıp yanaşmaya devam ederken. Çarptığım arabadaki sürücü telefonla yola çıkıp neredeyse U yapacakmış gibi arabayı açtıktan sonra, fren falan hikaye yanında bittim. Vurmanın etkisiyle motordan uçtum (İnanmayanlar trafik polislerine sorabilir. Mobeseden onlarda görmüşler.). Sonrası yerde acı ile kıvrandım. Ambulansla hastaneye götürdüler.
Sağ kalçam iyice mor ve his yok, Belimden sırtıma gelene kadar 1 karış falan sürtünmeye bağlı yara oluşmuş. Mont sıyrıldı herhalde. Yapılan testlerde kırık, çıkık, iç kanama, omurda hasar saptanmadığı için 8 saat sonunda eve yolculadılar.
Aldığım en büyük ders, sinirlendiyseniz yola çıkmayın. Ya sizden yada başkasından farketmiyor. Terslikler silsilesi başladıktan sonra bitmiyor. En iyisi bir yere çekip hayattan 30dk-1saat kopmak. Benim gibi 8 saat falan kopunca hiç güzel olmuyor.
NOT: Ambulanslarda hiç rahat değil. Canınız güzel yanıyor.
Size de büyük geçmiş olsun. Dediğiniz gibi uçtuysanız düştüğünüz yerde size zarar verecek birşey olmayışı da ayrı bir şans olmuş.
Benim eşimle birlikte yaşadığımız son kazada da mont bel kısmından bir miktar parçalanıp altındaki bel/böbrek korumaya gelmiş, onun üzerinde sürüklenmiştim. Büyük badire atlatmışsınız. Dediğiniz gibi sinirli iken yola çıkmamak lazım ama hiçbirimiz buna uymuyoruz, her seferinde de etkilerini farkediyoruz. Başta ben, gerginim sinirliyim diye hiç ara vermem. Kötü huy. Kaza esnasında kalça korumalı motosiklet pantolonunuz varmıydı? Eğer varsa ona rağmen bahsettiğiniz durumdaysanız büyük ihtimal kalça kırığından ucuz yırtmışsınız. Tekrar tekrar geçmiş olsun, umarım çabucak toparlanırsınız.