Aynen hepsi afyonlu buda çektiğimz bi foto [url]http://i.hizliresim.com/kkk8l7.png[/url]
Güzel çok kişiymişsiniz. Yaz tam olarak gelsin ulaşabildiğimiz herkese ulaşalım toplanalim bir gün.
Aynen hepsi afyonlu buda çektiğimz bi foto [url]http://i.hizliresim.com/kkk8l7.png[/url]
Merhaba arkadaşlar. benim motor gelsin inşallah bende aranıza katılıp tanışmak isterim. İyi geceler.
bekleriz abi şimdiden hayırlı olsun![]()
Sağolasın. Normalde Nisan sonu teslim edeceklerdi. Yan yatmış çamura batmış sorun çıkmış mayıs 20 veya sonuna kaldı dediler. Dün birisi gümrüğe gelmiş motorlar mayısın 15 ine kadar teslim edecekler dedi. Bakalım ben kendimi mayıs sonu gibi gelecek diye ayarlıyorum erken gelirse süpriz olacak![]()
Vardır bunda da bi hayır abi bu arada sipariş verdiğin motor neydi?
Belkide Hayırlısı böyle. allah nasip ederse Siyah İnazuma F. Yan çanta top case kask eldiven ceket hepsi kuzu gibi yatıyo. Gördükçe sinir oluyorum![]()
Abi çok güzel motor Allah kaza bela vermesinbiraz daha sabır artık abi
bu arada afmok tekrer canlanıyor aramızda görmekten mutluluk duyarız
![]()
Facebook dan arkadaş ekleyen sendin galiba abi toplantı zamanı büyük ihtimalle senin motorun geleceği tarihlerde olur sana haber veririm
evet bendim. Az önce Motoru aldığım bayi aradı Mayıs 20 gibi dağıtıma başlıyoruz 25-30 mayısda sende motor dedi. Ondan hemen sonra facebook inazuma sayfasına birisi F'ler cumartesi dağıtıma başlıyor yazmış. Bi olaylar katakulli dönüyor ama hayırlısı bakalım.
Abi hangi bayiiden alıyorsn motoru
Arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum kusura bakmayın. Tamer bey teşekkürler bir gün toplanirsak bekleriz. M.keskin bey iyi günlerde kullanın inşallah aramıza hoşgeldiniz. Bu arada afyonda birkaç motorcu toplanmış hakan kumartasli falan vardi. Haberiniz var mi 6 kişilerdi ve de afmok diye facebook a koymuşlar biz de yine de kuralım ama daha çok kişi olalım ve motorcu ruhu olduktan sonra mobiletli birini bile alalım (serseri falan değil tabi). kıskançlık olarak algilanmasin bu ama biz 2 aydır ugrasiyoruz bunun için. Adamlarda full pahalı motorlar var.
Gezi falan olursa siz önden gidersiniz. Ben sizi izlerim artıkçünkü ben ailemden gizlice motora başladım motoruda kendim aldım tamirini de ben karsiladim vs. Böyle olunca bütçe düşük oluyor. Eczanede çıraklık yaptım oradan da az para aldim. Motorum 100cc mondial
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:28 ----------
Şimdi ben, afyonlu 003, m.keskin, merci, blueway (metci ve bir kişi daha benle iletişime geçti ama nick ini unuttum) 5 kişi forumdan bir de forum dışından gelecekler vardı mesela 5 diyelim 10 kişiyiz çok süper bence daha da artar. Faceden sayfa kurdum afyon motosiklet kulübü diye orayı begenin kapak fotoğrafı yok oradan tanirsiniz ben öylesine kurdum sayfayı isterseniz isim degistiririz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:36 ----------
Şimdi ben, afyonlu 003, m.keskin, merci, blueway (metci ve bir kişi daha benle iletişime geçti ama nick ini unuttum) 5 kişi forumdan bir de forum dışından gelecekler vardı mesela 5 diyelim 10 kişiyiz çok süper bence daha da artar. Faceden sayfa kurdum afyon motosiklet kulübü diye orayı begenin kapak fotoğrafı yok oradan tanirsiniz ben öylesine kurdum sayfayı isterseniz isim degistiririz.
Mehmet abi grup da hep racing motorlar yok naked de var commuter de var scooter de var gezi olacağı zaman hızlar hep sabittir sadece arada 1000 cc lik motorlar basar ileride bekler sonuçta onlar devamlı 80 100 gidemiyolarbenim numara sayfam da yazıyor veya da facebook dan konuşa biliriz abi yazın grup iyice hareketli geçicek sizi de aramızda görmek ten hoşnut oluruz abi
![]()