[Afyon - MT]

Burada buluşursak size yardımcı olmak isterim. Ama gelemez iseniz fiyat araştırırım. Bir motorcu olarak motorcuya yardımcı olmak beni mutlu eder zaten motorculuk da bunu gerektir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:11 ----------

https://m.facebook.com/afmoku uygun bir isim bulalım

Selamlar. İsmim Fatih. Afyon'a tayin dolayısıyla Geldim. Küba Cross motorum var. Arasıra araziye çıkıyorum. Araziye çıkan varsa tanışmak beraber sürmek isterim. Herkese kazasız sürüşler.

Evet arkadaşlar uzun aradan sonra konuyu hortlatmak gerektiğini düşünüyorum varmı afyonda olan motorcu arkadaşlar?

konuyu yıllar önce ben başlatmışım. sonra da motoru satmışım. tekrar döneceğim özledim sürmeyi.hadi bakalım hayırlısı...

Afmok faal hale geldi ama ne hikmetse her faaliyeti gizli hiç haberimiz olmadı hiç katılamadık.hep faaliyet sonrası fıtığrafları paylaşılıyor.

Dün Afyon'da şehirden çıkarken onlarca motosikletli vardı, gelinle damat da motosiklet üzerineymiş. Ben bakamadım araç kullanıyordum.
Etkinlik hakkında bilgisi olan var mı?

yok ,nasıl haberleşiyorlar çözemedim,Afmok üyelerini,facebook tada haber vermiyorlar.etkinliklerden

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende kimseyi bulamadım etkinlik yok galiba

herkese mrb
+1 afyon merkez
mt25 sahibi :)
tanışıp etkinlik planları yapsak yaz için cok güzel olur

Kardeş bende de cbf 150 var yazın uzun turlara çıkıyorum istersen tanışabiliriz :)

Selamlar, Xmax250 ile ben de Afyon' dayım.Havalar ısınmaya başladı. Tanışma toplantısı olursa gelmek isterim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar