yeni haber:afyonda eski devlet hastanesi karşısında japon motor açıldı ilgili bayide sıfır honda'larda,mevcut sanırım tali bayii.afyona ve çevreye hayırlı olsun.yakında serviside açılacakmış.
Şaşırdım böyle fiyatlar isteyecekse motorları kasalarıyla duvarlara seyirlik assın o zaman kimse almazEvet açılmış, sahibinden.com'a ilan bile vermişler...
Honda cbr 250r her yerde 10500, onlarda 13.500 ne akla hizmetse...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...on-motordan-satilik-karabocek-124923477/detay
Şaşırdım böyle fiyatlar isteyecekse motorları kasalarıyla duvarlara seyirlik assın o zaman kimse almaz
yeni haber:afyonda eski devlet hastanesi karşısında japon motor açıldı ilgili bayide sıfır honda'larda,mevcut sanırım tali bayii.afyona ve çevreye hayırlı olsun.yakında serviside açılacakmış.
Başkan ben sanmok'a üye olmaya karar verdim sen ne dersin afmok'un adı var tadı yok
kemboo. afyon kış inanılmaz çok sert geçiyor geçen sene hatırlıyorumda burnumuzdaki sümükler donuyordu. yani afyonda en fazla 3 bilemedin taş çatlasın 4 ay binersin senede.
Ben Emirdağ ilçesinde öğretmenim, CBR 250R'ım var evet ama ilk motorum ve alalım 1 ay oldu olmadı yeni yeni öğreniyorum yanimetci bide afyonun neresindesin biz yeni geldik buralara sende 250r da varmış yardımcı ol biraz bize![]()