[Afyon - MT]

Kardeşim alacağın motor vitesli olsun gucun yetiyorsa cbf yada ybr al karda her turlu gider

Tvs afyonda yok sanirim sandiklida var keşke tvs servisi merkezde olsaydi ve tvs bilinmis olsaydi ben altakcim ama bu sıkintilardan dolayi almadim ilerde satamam diye birde

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:18 ----------

Bide arkadaşlar ben ybri sifir aldim ama ilk 200 km 80 le gittim sonra zorlamadan bastim. Bi kac. Seber bastim hic redline yapmadim motorda sıkinti olurmu şuan 700 km de basmiyom 80 de gidiyom surekli

arkadaşlar uzun zamandır bir kulüp kurmayı düşünüyordum ama nasıl toplanacağımı bulamadım burada sizi gördüm aktif misiniz diye baktım ve cesaretlendim. bulduğum herkese arkadaşlık isteği göndereceğim

Merhabalar yaz hafiften yüzünü göstermeye başladı motorlar piyasaya çıktıı ama burası baya ölü nerede bu millet :))

Merhabalar yaz hafiften yüzünü göstermeye başladı motorlar piyasaya çıktıı ama burası baya ölü nerede bu millet :))

aynen burası ölü :) bu sezon dikkatimi çekti Afyonda yarış motorları falan artmış. gsxr 600,yamaha r1, yamaha r6 falan gördüm ama arkadaşlar buralara pek takılmıyo galiba :)

aynen burası ölü :) bu sezon dikkatimi çekti Afyonda yarış motorları falan artmış. gsxr 600,yamaha r1, yamaha r6 falan gördüm ama arkadaşlar buralara pek takılmıyo galiba :)

Beni yanlış anlama da öyle insanlar burada takılmaz adam 600cc motora biniyor ne kask ne eldiven ha kaskı olanda var ama oda kolda gezdiriyor maksat gösteriş o yüzden ben onlara motorcu gözüyle bakmıyorum bile insallah bu yaz afyonda ölümlü kaza duymayız..

aynı şekilde düşünüyorum kask bile takmıyor çoğu. motorcu değil motor sürücüsü onlar.

Cumartesi buluşalım tanışalım turlayalım ne dersiniz.

Olur demek isterdim ama motorum jet ömer de sanırım bir hafta falan kalacak daha orada biraz daha vakit geçsin büyük bi buluşma ayarlamayı düşünüyoruz arkadaşlarla hem yeni motor alanlarıda tanımış oluruz

ben de motorumu sattım şu anda motor arıyorum. yaz tam olarak gelince toplanacağız inşallah.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:55 ----------

buluşma ayarlarsak getirebileceğiniz kaç kişi var ?

Pazartesi günü saat 9 gibi toplanmayı düşünüyoruz şimdiden 6 7 motor var gelmek isteyen varsa özelden mesaj atabilir veya da sayfamda numaram yazıyor arayabilirsiniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar