Hocam iyimisin sen?
çocuklar ölüyor!!!!
Ne afyonu ne bugdayi?
çocuk yahu.
Eline bugdayi versen milis oynamaya gider.
El kadar çocuk.
Annesinin sütûnü emecek ama anasinda süt yok.
Kulaginda, burnunda sinekler geziyor, kovalayacak dermani yok.
Anasini uyutmaya çalisiyor yavrucagi.
Uyuyamiyor sipa.
Aç nasil uyusun?
Hocam hangi rûyada yasiyorsak uyanalim bir an önce.
Açliktan ölen çocuklardan bahsediyoruz.
önüne pirzola koysan, pisirmekten aciz çocuklardan.
Horozum merhaba, yine ben. Geçen ampullü-fenerli imzana takıldığımda yaptığın gibi anlamamışa yatıp, sözü yine paranoyaklığıma getireceksin belki ama şu lightoff kardeşle yazıştıklarınız yine bir paranoya nöbeti geçirtti bana, üzerine afiyet...
Şimdi bu lightoff ismini taşıyan ve isminden light (yani Işık-Ampul-Lamba(Anladın Sen Onu
)-ve hatta belki de: Nur) a karşı alerjisi olduğu anlaşılan bu arkadaşın döktürdüğü ve ortalıkta Adamlar Somali de ölüyor, bu herif taahhüd-ü Rabbani den bahsediyor. Ne alaka ulan düşüncelerinin salvo yapacağı bir yazı döktürüyor. Fakat, ama, laaakiiin o yazılanlardan bir parça kopyalayıp Google teyzeye sorduğumuzda anlıyoruz ki bu yazı Işık Kapatıcıya ait değil Fethullah GÜLEN e aitmiiiş. Alakasız bir yerde bu yazıyı sokuşturup sonra da toz olmanın amacı sana pas atmak olabilir mi? Horoz top sende abi salla, salla vur duvara. Nasıl olsa en meraklısı biraz araştırma ile bu yazının Feto ya ait olduğunu öğrenip O na patlar. Niye seninle paslaşma yapsın dersen: Sitenin siyasi sataşma yasağına rağmen, senin Ampul, Işık, Lamba alerjin de imzan olacak kadar içine sığmıyor ya. Bunları birleştirince yine bir paranoya nöbeti salladı beni.
Diyecek olursan ki Yahu kardeşim, nelerden ne çıkarıyorsun. Benim ne işim olur böyle danışıklı dövüşlerle falan. Ben gariban da derim ki: Horozum Türk Ordusu Kandili Bombaladı topicinde yakın-akrabandan çok asker olduğunu söylemiştin ya hani. Ulem cuntacı tayfanın en iyi işlerinden biri olan psikolojik harp taktikleri çevre vesilesi ile bizim Horoz a da mı bulaştı acep? deyu geçiverdi aklımdan.
Ne dersin?