Aeroxuma düşündüğüm modifiye parçaları

Evet arkadaşlar ingilterede bir tanıdığın olduğunu öğrenmemle büyük bir mutluluk benı kapladı:mrgreen:Aeroxumu alalı 2 hafta olmuo.Ustayada götürdük heryerı orjınal tertemız 2004 trafiğe cıkıslı olması ve alt motora anahtar değmemiş olması bu motoru almamada büyük bir etken.Motorun orjinalliğini bozmadan yurt dısı kasasına benzeterek ve performans parçalarını eklıyerek kendı kafamda oluşturduğum motoru yapmayı planlıyorum.Daha önce yapan eden oldumu bilmiyorum.Sizce bunları yaparsam max hızı kaç km değişir ve ne kadar tutar.

leovinchi kromajlı salyangoz eksoz
mtech xenon kit
ngk iridyum buji
polini kevlar kayış
malossi açık hava filtresi
malossi baga
pirelli gts ön arka lastikler
koso gp konsol
beyaz parkar
orjinal yurt dısı kasası seklınde boyanacak stickerlar aynı yapılıcak.

Şimdi yapıcaklarım hakkında biraz bilginiz olsun diye birkaç fotoda ekledım.

d6f1eeb6622b444aba83f53fq2.jpg

big6663lz6.jpg

xenon1ao4.jpg

yamahaaerox4nian2.jpg

aeroxsagq3.jpg

23102008001us3.jpg

08092008yb1.jpg

23102008fc8.jpg

23102008004nx1.jpg

23102008002xj7.jpg

Mersin İl Temsilcisi
kardeş, umarım dilediğin gibi olur ama bunca masraf yerine ( scooter makinalrla ilgilenmem ve bilmem) 400 lük burgman alırdın gibime geliyor. sadece stickerlar bile 100-200 ytl yi bulacaktır.

bana sorarsan değmez. zevkin de maliyeti sorulmaz.
Allah gönlüne göre versin

Şekil ve performans acayip hoşuma gidiyor.O yüzden masraf yapmak istiyorum bu motora.Zaten satmak gibi bi amacım yok durur kalır garajda öle kafam esınce sürerim ama yurt dısında üretilen motorlardan farksız olmıcak.Heves işte napalım :)

Mersin İl Temsilcisi
Şekil ve performans acayip hoşuma gidiyor.O yüzden masraf yapmak istiyorum bu motora.Zaten satmak gibi bi amacım yok durur kalır garajda öle kafam esınce sürerim ama yurt dısında üretilen motorlardan farksız olmıcak.Heves işte napalım :)

allah kaza bela vermesin kardeş. inşallah dilediğin gibi yapabilirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar