Yanlız benim soru dışında her şey tartışılmışsorunun ucu açıktı farkındayım fakat motosiklet kontrolünü geliştirmek için herkes bohçasındakileri dökse daha bir güzel olurdu. Bu arada söylemeden edemeyeceğim, AEA kimi videolarında alt metinden siyasal göndermeler yapıyor, sırf bu nedenle de adamı normalde sevecekken siyasi görüşüne ters düştüğü için yerenler olabilir
ben görüşü, yerel vs yönetimlere eleştirileri nedeniyle Barkını daha da sevenlerdenim. Motorcu dediğin sol şeritten gider, tatlı sert de olsa anarşist ruhu taşır.
fanboyları neresinden tutsanız elinizde kalır boşverin arkadaşlar.
'aea süper bir adam hayatımı kurtardı çok örnek motorcu' der ama videoda motoru nasıl kullandığı ortada,videoyu izleyip gaza gelen kendi eşekliğindendir ama gsx1000s gibi freni ve süspansiyonu yoksa 3 km yol gidemeden patlar.
'racing dışı tüm motorlar tırttır' der aeanın kendisi ama bindiği SS motorla, pist motoru olmasına karşın pistte dönemez kalabalık ortamlarda rezil olmamak için. Madem ss harici segment eleştiriyor önce bir hakkını versinde görelim diyorum bendebu sefer fanboylar savunuyor
neyse ne müritle ne fanboylarla ziyan etmeyelelim başlığı. sosyal mesaj veriyorum: 'kurallara uyun,canınızı riske atmayın videoyu 18 yaşından küçükler izlemesin'
Ayrıca kameranın her şeyi daha dar ve yakın gösterdiğini unutmayın.
Bir oocan, coq reislerin yorumunu aramadım değil.
Haklı bulanda var, bulmayanda var.
İyi mi sürüyor, evet iyi sürüyor. Ama videoyu koyması ne kadar hoş orası tartışılır. Bence değil yani.
Korkuyorum bir ünal turan veya harun taştan gereksiz insanları gibi arkasına çok çoluk çocuk takılıp yapmaz umarım böyle şeyler.
Sevgili Kardeşim,
Burada AEA nın sürüşüne yorum yapmak için hoca olmaya gerek yok . Herşey ortada maalesef.
Benim asıl anlayamadığım bu sürüşün normal olduğunu söyleyen ve savunma olarak "siz hiç böyle sürmedinizmi" diye bu saçmalığı normalleştirmeye çalışan kardeşlerimiz.
Ben hiç bu kadar berbat sürmedim , apaçiliğinde bir kalitesi olmalı...
Bu arada fısıltı gazetesine göre çekimden sonra bu motor maalesef Suzukiye neredeyse pert halde kazalı olarak teslim edilmiş. Ne kadar doğrudur tartışılır ancak kazayı AEA nın ekibinden birinin yaptığı söyleniyormuş.
Umarım sadece dedikodudan ibarettir.
Sevgilerimle
''Bu arada fısıltı gazetesine göre çekimden sonra bu motor maalesef Suzukiye neredeyse pert halde kazalı olarak teslim edilmiş. Ne kadar doğrudur tartışılır ancak kazayı AEA nın ekibinden birinin yaptığı söyleniyormuş.'' oocan
Bomba haber şaşkınlık içindeyim!İnşaAllah doğru değildir.
Bu konuya yazalı uzun zaman oldu tekrar yazmazdım ama bana yazan olmamış da cevap da doğmamış diye düşünmenizi istemem. Konuda değinmek istediğim söz konusu barkının tecrübesi veya sürüş şekli değil. Olay sonrası araç sürücüsüne görmüyormusun körmüsün havalarında günlerdir ilan ediyoruz barkın bu yoldan geçecek agrasifte sürecek hata yaparsanız kameraya çekecek yayınında afiş edecek demediler mi sana edalarında araç sürücüsüne güvenli sürüş dersleri vermesidir.
Lan mal sen kendini düşünmüyorsan agresif sürüp arabanın birinin arkasına sağına soluna yapışmayı hiç aklına getirmiyorsan araç sürücüsü nerden akıl etsin yada niye düşünsün. Çok ta p ile başlayandan der. Trafikte sürüyorsan göreceksin, görmelerini sağlayacaksın, gördüklerinden emin olmadan kesin geçişi yapacağına karar vermediysen geçmeyeceksin.
Yine yazıyorum araç sinyali yanıyor.
Ama barkın çok hızlı sinyal 1 kez flaş yapabiliyor.
Tekrar ekliyorum Barkın yolda sıçmış yayınında SIVAMIŞ.
Fısıltı gazeteleri, umarım kaza yapmamıştır ama yaptıysa su testisi hesabı. AEA da kaza yapabilir adam ben kaza yapmam demiyor ki. Niye dillendiriyorsunuz burada fısıltı gazetesinden duyduklarınizi? Ha fısıltı ha dedikodu. Fısıltı deyip dedikoduyu mesrulastirmayin.
Sevgili Kardeşim,
Rakı içip eğitime çıkan eğitmenler vb gibi fısıltı gazetesi haberlerini dillendiren ilk ben değilim. Bu tür dillendirmeleri yapanları uyarmayıp beni eleştiriyor olmanız çok manidar
Sevgilerimle
Abicim aea seni kasdederek ne zaman rakı içerek eğitime çıkıyor dedi?
Sıkıntı orada ya sevgili kardeşim. Barkın isim zikretmeden durmadan bu tür ithamlarda bulunuyor.
Kimi kastettiğini bilen yok... Adam tüm eğitmenleri hedef almış yürüyor.
Eğitmenlik mesleğini (eğer Motto ya çalışmıyorsan) hemen her programında sistematik olarak ve isim zikretmeden karalıyor.
Asıl fısıltı gazetesi ve dedikodu budur...