AEA'nın Trafikte Sürüşü

Hocanın dediğini yap yaptığını yapma durumu tam olarak.

Size de sorulsa mutlaka şunu yap, şuna dikkat et diye öğütler verip kendinizin yapmadığı durumlar illaki vardır. Eleştirilecek birşey yok bence. Kendi istediği gibi kullanabilir, kimseyi de ilgilendirmez. Ha bu videoyu paylaşması tartışılabilir, bence bunda da bir sakınca yok. Zaten videolarını adam gibi takip eden birisi, bu videoda yapılanları kendince doğru veya yanlış olarak değerlendirebilir ve uygular veya uygulamaz.

maalesef size katılamıyorum çünkü -sadece motosiklet kullanan bizler değil tüm araç kullanıcıları için- trafiğe çıkmak herkesin istediği gibi davranamayacağı bir toplumsal alandır, belli kurallara uyulması zorunludur ve sorumluluk gerektirir. 125 cc lik motor kullanmanın amacı da 1000cc kullanmanın amacı da (derler ya 600'lük, 1000'lik motor yavaş gitmek için alınmıyor, bu motorla basılır vs) bu sorumluklardan ve yükümlülüklerden kurtarmaz.

maalesef size katılamıyorum çünkü -sadece motosiklet kullanan bizler değil tüm araç kullanıcıları için- trafiğe çıkmak herkesin istediği gibi davranamayacağı bir toplumsal alandır, belli kurallara uyulması zorunludur ve sorumluluk gerektirir. 125 cc lik motor kullanmanın amacı da 1000cc kullanmanın amacı da (derler ya 600'lük, 1000'lik motor yavaş gitmek için alınmıyor, bu motorla basılır vs) bu sorumluklardan ve yükümlülüklerden kurtarmaz.

Bu dediğinizde haklısınız ancak ülkemizde bu kurallara uyan zaten yok denecek kadar az. Zaten kurallara uyayım deseniz millet tepenize çıkar malesef. Amaç insanların kurallara uymasını sağlamaksa zaten bu videoya gelene kadar yapılması gereken çok daha fazla şey var.

Benim yorumum bu bağlamda yapılmış bir yorum. Yoksa dediklerinizde %100 haklısınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar