Bu Kawasaki z-moto ya nasıl tahammül ediyor yıllardır anlamıyorum?
o konuda eyvallah adam boşuna her kawa videosuna bu resmi koymuyor;
http://i.imgur.com/T3WnOQa.jpg
Adam motoru + ve - lerini söylemiş ,kullanıcıda görüşlerini belirtmiş, kullanıcılar hemen biz diğer videolarını da kayile almıyoruz demiş, ninja 1000 vidyosunu bir izleyin veya versy 650 videosunu, ayriyeten siz kayile alsanız ne olur kayile almasanız ne olur almış kullanıyorsunuz bir daha mı alacaksınız ? Bu arada motor gerçekten çok güzel ama ben o kadar para verip almam, z300 belki. ha bu arada bende bazı konularda fazla eleştirili olduğunu gördüm ktm gibi bence övülmüyecek bir firma da değil: sürekli adamı lansmana götürüyor, Test motoru var bayilerde , Test günleri düzenliyor bu bence Ktm' nin bir artısı fiyatları dışında ama eleştiriyor da bajaj konusunda duke 200 bir eleştiride bulunmuştu.
AEA'nin otorite kabul edilmesini tasvip etmiyorum abi. KTM/Supermoto onu oraya buraya goturuyo olabilir ama onu izleyenlerin %50sini yanlis yonlendiriyor, ayni zamanda KTM de Turkiye sartlari icin ne kadar guzel motorlar yapsa da akillara zarar fiyatlarda, benim gozumde bir Z-Motodan cok farki yok. AEA'nin tek guzel yani uslubu. Ama otorite olarak kabul ederseniz pisman olursunuz.
Nacizane.[/QUOTE
Tabiki bir video izleyerek bu motor bana göre alıyım diyemem. zaten KTM de pahalı alamam onu belirttim. Otorite konuşuna gelirsek başka motosiklet proğramı( türkçe ) yapan yok sanırım o yüzden otorite oluyor
Motorun pahalı olduğuna katılıyorum. Videodaki motorun sağ tarafında bir vukuatı var. Aynadaki ve fren manetindeki izlere dikkat edin. Ayrıca Akrapovic egzozu var ve susturucusu çıkarılmış diyor. Sahibi olan arkadaş efendi bir arkadaşa benzese de bana göre motorun durumu ve karenajların ayrılması falan soru işaretidir. Şöyle diyeyim, ikinci el alacak olsam bu motoru kesinlikle almam. Ellenmemiş ve devrilmemiş bir motoru da görmek lazım.
bravo. en mantıklı, sağduyulu yorum sizinki olmuş...
test edilen motorla ilgili sıkıntı olduğu aşikar.
amortisörü mukayese edecek kadar çeşitli motor tecrübem yok. kabloların karenajın altında riske çok açık döşenmesi beni de ilk aldığımda rahatsız etmişti. burada eleştiren arkadaşların çoğu için, motor 10bin lira civarı olsaydı ilk tercihleri olurdu neredeyse eminim.
dolayısıyla fiyatı sebebiyle öfkelendikleri bir malı fırsat bulmuşken yerden yere vurmalarını da insan doğasına bağlıyorum...
ben daha öncede dedim motor çok güzel hatta cc kulvarında rakibi yok. Cbr 250r fiyatı konusunda haklısınız . Evet görmüyor insanlar 16.500 fiyat olunca görmekte istemiyorlar normal mi ?
Evet Barkın beyin vidyosu etkili oldu. Video bakarak hareket etmemiz lazım, siz kullanıcıların yorumlarına da bakmadan hareket etmememiz lazım, sanırım forumlarda boş bakmamız lazım . kusura bakmayın da deneyim konusu da Barkın beye daha çok güveniyorum.
kesinlikle olurdu zaten bende dahil herkes fiyatına takmış durumda, o kablolar bir kısa devre yapsın çıkaracağı masraf 300TL den aşağı olmaz. Amotisör konusunu çok basite alıyorsunuz, amortisörde çok basit bir konu değil motor 160 üzerinde hızlara çıkıyor lastiklerden bile önemli bir konu.
Bu arada Brooklynnn olay kedi ciğer mi böyle mi ? alğılıyorsunuz bir dikkatli okuyun, fiyatın pahalı olduğu ve piyasada daha kaliteli ve yüksek cc aynı fiyatta motosikletler var bu yüzden tercih etmeyeceğini söylemiş insanlar, bahsettikleri motorda mt 7 işçilik hatası bile kolay kolay bulunmayacak bir model.