AEA BULUŞMASI

Dostlar selamlar altınelbiseliadam instagram hesabından bir paylaşım yapıldı ve buluşma düzenleniyor anladığım kadarıyla. Sevgili kabile üyelerim; daha fazla tatava yapmayayım, 25 Temmuz 2023 Salı günü saat 18.30'da aynı yerde yani "beni en son bıraktığınız yerde" olacağım, görüşmek üzere. Acaba buluşma köprü kenarında mı olucak yoksa mezarlıkta mı bilgisi olan var mı acaba?

Barkın'ın kullanmayacağı bir üslupla onun ağzından yazılan kısmı sevmedim diye belirtesim geldi.

Olmadık bir yer kaza yaptığı yer, orada başka bir olmadık etkinlik düzenlemeye kalkacaklarını sanmıyorum, umarım yapmazlar. Mezrlıktadır.

Barkın'ın kullanmayacağı bir üslupla onun ağzından yazılan kısmı sevmedim diye belirtesim geldi.

Olmadık bir yer kaza yaptığı yer, orada başka bir olmadık etkinlik düzenlemeye kalkacaklarını sanmıyorum, umarım yapmazlar. Mezrlıktadır.

Cidden o üslub olmamış. Ayrıca niye salı günü? 2 gün önce yapınca anılmamış mı olacak rahmetli? Hafta sonu olsa çok daha fazla katılım olur.

ben katılamamıştım defin zamanında . Akşam saatinde mi olmuştu acaba 18:30 demişler çünkü .

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Rahmetlinin cenaze törenine katılmıştım, çok kalabalıktı. Ardından 1 sene sonraki anma sürüşüne de katılmıştım, katılımcı sayısı biraz düşmüştü. Sonraki yıllarda aktivite yapıldı mı yapılmadı mı aklımda değil ama her sene biraz daha azaldık, anmaz olduk.

Umarım bu seneki aktivite kalabalık olur.

Allah rahmet eylesin kaza yaptığı yer tam köprü çıkışı diğer taraftan girişi idi yanlış hatırlamıyorsam yani orda polis bir etkinlik düzenletmez Allah korusun etkinlik sırasında bile çünkü kaza olabilir riskli bir yer ..

Ben katılamayabilirim maalesef. Rahmetlinin naaşının tam konumunu özelden ve ya buradan yazar mısınız? Müsait oldukça arada uğrar, iki dua okurum.

Bu uslup Barkın'ın üslubu değil bana hoş gelmedi. Daha düzgün bir şekilde yazabilirlerdi diye düşünüyorum.Ailesinin vs haberi var mı acaba ? Ben ailesi motorlarını ve arabasını sattı diye bliyordum ama evin bahçesinde görünce mutlu olmuştum . Acaba ne yapmayı düşünüyorlar.

Net açıklama olur diye düşünmüştüm ama yapılmamış. Kabri başında mı buluşulacak yoksa köprü girişinde mi ? Bilen var mıdır ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar