Admin(kanal sahibi) yaza veda partisi verirmisin bu pazar ? Hersey senden (mangal)

Admin den cevap bekliyoruz ?

• Cevap bekleyenler

Oy: 44 62.9%
  • Cevap vermesede olur diyenler

Oy: 26 37.1%

• Kullanılan toplam oy
    70

DKN

admin kanal sahibiyse iki tavukla kurtulmamalı :mrgreen:

Motosikleti
Cbr 650F
sele altı boş olanlara sormak lazım :D

zincirdir kilittir brandadır bahanedir salata yapmamaktır varda var yani dolar o sele altı :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Adminden cevap ;
önümüzdeki yaza yapalım dedi veda partisini , şaka bir yana anlaşılan bu iş yaş iş ,
Bu sebeple yaza veda kışa merhaba partisi yapalım diyenler var ,
Riva diyenler çoğunlukta olduğu için Riva uygundur.gözleme yenilebilir.
Gelecek olanlar aşağıya adını yapabilirler. Saati ayarlariz.
1.barodi
2.

Onumuzdeki yaza mi yapalim dedi :mrgreen:

Agam bizimle egleniy :cherry:

Yuzde seksen ihtimalle bizim tayfa dahil olunca ;

1.barodi
2.Sokollu
3.Yousuffer
4.Canxp (cbr250)
5
.
.
.

Son düzenleme:
benimde yarın belli olur, gerçi riva uzak daha 1 aylk motorcuyum okadar uzağa gidemeyebilirim :)

Barodi bence yeni bir baslik ac abi ,

8 Ekim Pazar Riva Bulusmasi

Ordan gidelim ,

Senin konu basliklari hep uzun oluyor

Barodi bence yeni bir baslik ac abi ,

8 Ekim Pazar Riva Bulusmasi

Ordan gidelim ,

Senin konu basliklari hep uzun oluyor

Ben başlık açınca gelecek olanlarda gelmiyor o yüzden çok riskli benim başlık açıp etkinliği duyurmak. Reytingi yüksek birisi açarsa daha iyi olur.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:31 ----------

benimde yarın belli olur, gerçi riva uzak daha 1 aylk motorcuyum okadar uzağa gidemeyebilirim :)

Ben seni korurum arkandan gelirim ayrica toplu surus kurallarını herkes biliyor saniyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:33 ----------

Ben başlık açınca gelecek olanlarda gelmiyor o yüzden çok riskli benim başlık açıp etkinliği duyurmak. Reytingi yüksek birisi açarsa daha iyi olur.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:31 ----------

Ben seni korurum arkandan gelirim ayrica toplu surus kurallarını herkes biliyor saniyorum

Pardon ben 1 aylık olduğunu bilmiyordum. 9 aylık olsan Sıkıntı olmazdı da. 1 aylik sürücü için grup surusleri riskli biraz. Ama yinede kendini biliyorsan sıkıntı yok.

Ben kendime güveniyorum sıkıntı yok ama siz hız yaparsınız felan :)

ooo, partimi var, bikinili kıslarda gelecekmi :)) trolliyim bari, gadanızı alırım..

2 haftadır günlük 20 km yapıyorum hızlı alıştım

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:41 ----------

bence kadıköy sahilde bi çay içelim bitsin bu iş :cherry:

Ben kendime güveniyorum sıkıntı yok ama siz hız yaparsınız felan :)

gurup sürüşünde hız olmaz belli bir hızda gidilir uymayan zaten kendi bilir gurubu riske atmasınlar sıkıntı yok isteyen hız yapar.

gurup sürüşünde hız olmaz belli bir hızda gidilir uymayan zaten kendi bilir gurubu riske atmasınlar sıkıntı yok isteyen hız yapar.

Benim için sıkıntı yok çabuk uyum sağlarım, ama millet haftasonu baya meşgul heralde konuyu 1000 kişi okumuş yorum atan yok :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar