Yorumlari okumana gerek yok , ozet gecerim.
Yine bi organizsyon denemesi tirt cikti, uye baslik aciyor haftasonu degerlendirelim bulusalim yonetim organize etsin diye diye 2 gun cevap yok, sonra biz aramizda toplanalim dedigimizde espri yapilmis ;
`balkanlardan soguk hava gelir kimse gelmez diye, Ahahahahahahahahahahahaa.
Bu konuya son yorumum ;
esetebu (+ artci), Yousuffer, trancexp ile Riva yapmayi dusunuyorum. Isteyenler katilabilir, ozel mesaj atabilir. Bulusma yeri ve saati kesinlesince haber ederim.
brooklyn, Karali, barodi gibi zaten pazar gazlamasi yapan uyelerle toplu gidilebilir.
Kazasiz belasiz surusler
Ben espriyi konunun geneline yaptım. Sizin toplanma planlarınıza cevaben yazmadım.
Ayrıca ona cevaben yazmış olsam bile, kendi adıma gelemeyeceğim için anca balkanlardan soğuk hava dalgası gelir (benim yerime) anlamında yazardım. Ayrıca espri kaldıramayacaksanız sosyal mecralarda canınız çok sıkılır.
MT olarak zaman zaman iyi kötü birşeyler yapıldı, yapılıyor.
Alper 9 kez Yuvacık gezisi düzenledi.
Ben 2 kez iftar etkinliği organize ettim. Seneye de yapacağız inşallah.
Neyse yanlış anlaşılmışım kusura bakma.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:33 ----------
MT yönetiminin top ayağına gelmiş farkında değil.
Bajaj dan alacağı bir tane AS150 test motoru ve hediye 10 kg GDO lu tavukla haftaya bi mangal etkinliği olsun hem yemek hem motor testi diyince bak orayı nasıl yıkıyorlar... 1 taşla 3 kuş!
Bunları da biz söylemeyelelim
Test motoru için bir firma ile çok uğraştım. Telefon trafiği yazışmalar vs. derken 3 ay sonra en son yazdığım maile cevap verdiler. Sonuç; hala geri dönecekler.
Konuyu forumda bizzat yazınca, hukuki yollar vs.vs muhabbetleri girdi devreye mesajımı sildim.
Bajaj'ın bu olanağı sağlayacağına emin olduğun için direk markayı ve modeli söylemişsin bile. Evet Bajaj tüm motorları için tüm olanaklarını seferber eder büyük ithimal ama, bunun planlaması 2 gün içinde yapılamazdı sanırım.