ADANALI MOTOSİKLET DUAYENİ VEDAT GENÇ İ KAYBETTİK !!!

Dün akşam saatlerinde ankara gölbaşında bekir usta ile birlikte araçlarına bağlı motosiklet römorkunun patlayan lastiğini değiştirmek için durduklarında kendilerine çarpan bir tır vedat abinin ölümüne bekir abininde yaralanmasına sebep olmuştur maalesef. Bekir abiyle az evel görüştüm bu gece ankaradan yola çıkacaklarını ve yarın sabah adanada olacakları bilgisini verdi. Cenaze adanada toprağa verilecek. Tüm motosiklet camiasının ve sevenlerinin başı saolsun. Mekanı cennet olsun.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Geride kalanlarına sabır versin :salut:

innalillahi ve innaileyhi raciun..

Allah rahmet eylesin..resmen yine cinayet gibi bir kaza olmuş...:pr:

Ne olduğumuz ne olacağımız hiç belli değil, lastik değiştirmek için durmuşken olana bakın... Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin...

Arkadaşlar vedat abinin cenazesi bugün saat 1 de asri mezarlıkta toprağa verilecek. Katılmak isteyen arkadaşlara duyurulur.Mekanı cennet olsun.

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun allah yakınlarına sabır versin tüm yakınlarının ve motosiklet camiasının başı sağolsun

mevlam rahmet eylesin geride kalanlarına sabır metanet versin

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Olacağın önüne geçmek imkansız...
Allah taksiratını affetsin...

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah. Bu tarz bir kaza çok üzücü,insan ömrünün saniyesine hükmedemiyor.Allah hepimizi görünür görünmez kazalardan korusun arkadaşlar.

Allah rahmet eylesin. Ailesine, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dilerim.

Vedat beye Allahtan rahmet Ailesine ve motosiklet camiasına başsağlığı diliyorum ruhu şad mekanı cennet olsun...

allah rahmet eylesin mekani cennet olsun. yakinlarina bassagligi diliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar