evet - taburcu oldum
Degerli arkadaslar,
Hastanede gecen 66 gun, 4 ameliyat ve sayısız pansuman ardindan 23 mayis carsamba gunu taburcu edildim. Taburcu olurken hissettiklerim kelimelerle tarif edilemez duygulardi. Etrafınızda gordugunuz her sey daha farkli bir anlam almisti benim için... bide enduro adana’nin hoş suprizi – buluşmaya kaçırılmam beni cok mutlu etmişti.
Suan için sol dizimde takip edilen ve belki bir operasyonla kapanacak olan bir acilma mevcut. Belki hastaneye tekrar yatmam gerekecek ama simdilik evde olmanın tadini cikartiyorum.
Yuce Allah’in hayatımı bagişladigi korkunc kaza sonrasi, aranıza donusumun ilk asamasi (hastanede yatıs) tamamlandı. simdi tekerlekli sandalyede gececek ve ayaga kalkısın altyapısı olacak 2 nci asama basladi.
Bundan sonrasında 3ncu asamada koltuk deynekleri ile ayağa kalkmak ve fizik tedavi geliyor. Daha sonra 4ncu asamada protez secimi ve rehabilitasyonu… veee sondan bir onceki asamaada -5nci asama- protez ile yasama alışmak – calısmaya baslamak, serbestce yurumek,eglenmek vb – eski gucumu ve reflekslerimi yakalamaya calısmak…
Gelelim 6nci asamaya – simdilik surpriz olarak kalsin. Ama isteyenler hayal gucunu bir kullansin… benim yerimde olsaniz siz ne yapardiniz???
Bunlar tabi benim sureclerim. Genel hatların bu sekilde olacagini planliyorum.
Neticede sabredip beklemeyi bildikten sonra er yada gec kısmetse hepsi gerceklesecek…
Bu kazada ogrendiğim bazi seyler var
1. tedbirli olmak pisman olmaktan iyidir
2. siz siz olun – her zaman halinize sukredin
3. sabirli ve inancli olun. kotu gunler de gecici (hic bir seye inanmiyorsaniz bile en azindan buna inanın…)
arkadaslar sizler olmadan bu surec nasil gecerdi bilmiyorum. Tum desteginiz icin, dualariniz icin, iyi dilekleriniz icin – hersey icin tesekkur ederim.
Tum bunlara laik olmaya calisacam
Saygilar
Kemal
Son olarak harakiri yapan samurayim (cbr’im) için bir saniyelik saygi durusu yapalim
Canim motorum seni hic bir zaman unutmicam – neticede biz ayrilmaz bir butunduk – o kılıcı banada soktun :queen:

r: