Adana'da üzücü kaza!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar mkcelikkolun durumu ameliyat sonrası nasıl oldu bilen warmı:silent:

arkadaslar,

kaza gununden bugune 39 gun geride kaldi.

beklenmedik biranda hayatim degisiverdi. zor gunleri birer birer geride biraktik. biraktik diyorum cunku heran sizlerin destegini yanimda hissediyordum ve bu sureyi sizlerin varligini hissederek geride biraktim.

yarin iyilesme surecimde onemli asamalarindan biri icin ameliyata girecem. plastik cerahi bolumu sol dizimdeki yara icin bir doku transferi gerceklestirecek. umuyorum bu ameliyat iyi olacak.

ameliyat sonrasi bir ihtimal plastik cerrahi bolumune transfer olacam. tekrar internet baglantim nezaman olur bilemiyorum.

sizlerle tekrar bir sekilde iletisim kurana kadar kendinize iyi bakin; hakkinizi helal edin.

tum desteginiz icin tesekkur ederim.

saglicakla kalin.
Sen güçlü azimli savaşcı adamsın KEMAL dualarımız seninle tekrar motosiklet üzerinde görüşmek dileğiyle sevgiler saygılar:cat:

ameliyattan sağlıcakla çıkmışındır inşallah
ayakta durmayı öğrenmişsin ne mutlu sana
mutlu günler diliyorum

büyük geçmiş olsun kardeşim acil şifalar diliyorum.. zaten sende bu yaşama azmi ve psikolji olduktan sonra üstesinden gelirsin diye düşünüyorum..
Aynen böyle olmalı bencede pes etmek hayata küsmek seni hayata bağlayan zevklerden kendini çektikten sonra zaten yaşamanın ne anlamı varki..
Burda suçlu olanda düzelmesi gerekende bizim zihniyetimiz. altımızdaki motorun suçu yok o fizik kuralları dahilinde bize itaat ediyor.. bende kendime kızıyorum güvenliğimi ihmal ettiğim için yada hız yaptığım için ama işte insan ders almıyor.. bide düşünüyorum 20 yaşında otomobille 3 takla atıp emniyet kemerim takılı olduğu için şu anda yaşadığımı biliyorum ama işte bundan gerekli dersi çıkarmamışım diyorum ve kimseyede suç bulamıyorum..:silent:

kemal arkadaşım aramıza hoşgeldin. mesajlarını görmek ve bu kadar metanetli olduğunu bilmek sevindirdi beni. Allah en kısa zamanda şifa versin. keşke kamberhan erhanımızda senin kadar şanslı olsaydı....
sevgiler

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yaz yaklaştıkça kaza haberleri de artmaya başladı yine lütfen daha fazla dikkat edelim, kardeşimize büyük geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur

Geçmiş olsun :rendeer: Allah gerçekten canını bağışlamış seni tekrar sevenlerine kavuşturdu.Kaza haberini görür görmez şok olmuştum.Sürekli topicte iyi haberlerini bekledik.Moralini iyi tut.Umarım ameliyatın iyi geçmiştir.Tekrardan çok büyük geçmiş olsun:rendeer:

arkadaslar malesef ameliyat basarisiz gect
dizimdeki yara kapanmadigi gibi birde sol bacagimda 2 yara daha olustu. Bunlardan biri iyilesirken digeri beslenme problemi yasiyor ve yavas yavas curuyor. sol bacagimdan bir - iki ameliyat daha gerekebilir.

durumun boyle olmasi beni uzdu ve moralim, motivasyonum bozuldu. bu durum gecici - bir iki gune toparlarim kendimi. sizlerden Allah razi olsun. yanimdasiniz ve beni destekliyorsunuz

bu gunler geride kalacak - sabir ve inancla

saglicakla kalin

çok büyük geçmiş olsun arkadaşlar çok üzücü bir durum umarım eski sağlığına kavuşur allah yardımcısı olsun.

Bu günler çabuk geçecek, ileride baktığında kötü bile olmayan anılar olacak bütün endişeler.

En kısa zamanda tam sağlığına kavuşmanı dilerim. İstanbul'dan sevgilerle :rendeer:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
arkadaslar malesef ameliyat basarisiz gect
dizimdeki yara kapanmadigi gibi birde sol bacagimda 2 yara daha olustu. Bunlardan biri iyilesirken digeri beslenme problemi yasiyor ve yavas yavas curuyor. sol bacagimdan bir - iki ameliyat daha gerekebilir.

durumun boyle olmasi beni uzdu ve moralim, motivasyonum bozuldu. bu durum gecici - bir iki gune toparlarim kendimi. sizlerden Allah razi olsun. yanimdasiniz ve beni destekliyorsunuz

bu gunler geride kalacak - sabir ve inancla

saglicakla kalin
ne sen beni tanıyorsun ne ben seni ama:
derdi de, dermanı da veren Allah. tedavini, inancını, duanı eksik etme. hatırladıkça biz de ederiz inşAllah.

En kısa zamanda eski sağlığına kavuşman dileğimle.Çok büyük geçmiş olsun.Acil şifalar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar