Sen güçlü azimli savaşcı adamsın KEMAL dualarımız seninle tekrar motosiklet üzerinde görüşmek dileğiyle sevgiler saygılar:cat:arkadaslar,
kaza gununden bugune 39 gun geride kaldi.
beklenmedik biranda hayatim degisiverdi. zor gunleri birer birer geride biraktik. biraktik diyorum cunku heran sizlerin destegini yanimda hissediyordum ve bu sureyi sizlerin varligini hissederek geride biraktim.
yarin iyilesme surecimde onemli asamalarindan biri icin ameliyata girecem. plastik cerahi bolumu sol dizimdeki yara icin bir doku transferi gerceklestirecek. umuyorum bu ameliyat iyi olacak.
ameliyat sonrasi bir ihtimal plastik cerrahi bolumune transfer olacam. tekrar internet baglantim nezaman olur bilemiyorum.
sizlerle tekrar bir sekilde iletisim kurana kadar kendinize iyi bakin; hakkinizi helal edin.
tum desteginiz icin tesekkur ederim.
saglicakla kalin.
ne sen beni tanıyorsun ne ben seni ama:arkadaslar malesef ameliyat basarisiz gect
dizimdeki yara kapanmadigi gibi birde sol bacagimda 2 yara daha olustu. Bunlardan biri iyilesirken digeri beslenme problemi yasiyor ve yavas yavas curuyor. sol bacagimdan bir - iki ameliyat daha gerekebilir.
durumun boyle olmasi beni uzdu ve moralim, motivasyonum bozuldu. bu durum gecici - bir iki gune toparlarim kendimi. sizlerden Allah razi olsun. yanimdasiniz ve beni destekliyorsunuz
bu gunler geride kalacak - sabir ve inancla
saglicakla kalin