- Konu Yazar
kesmece olsa ne olur, ben karpuzu alırım kucağıma basarım tokadı anlarım kalitesini::winkwink
sen hiç tokatlayarak hayabusa seçen adam gördüngü:queen:
ilk ben olurum heralde :mrgreen:
kesmece olsa ne olur, ben karpuzu alırım kucağıma basarım tokadı anlarım kalitesini::winkwink
sen hiç tokatlayarak hayabusa seçen adam gördüngü:queen:
sevgili arkadaşlarım sabırla yazılarınızı okuyorum gercekten adanada turkıyenın en cok hayabusa pazarının oldugu bır yerdır.ayrıca bı konuya deyınım o sakallı dedıgnız kel ınsanın ısmı:YILMAZ USTA dır.kendısını iyi tanırım gercekten race motor olanların hepsının yakın dostlarıdır.zannetdıgınız gıbı bır ınsan degıldır.tanımanız lazım.ben bıle bazen oraya gıttıgmde oyle tıp ınsanlar gelıyorkı ben bıle sınırlenıyorum.sacma sapan sorular soruyorlar.artık sınırlerınız gerılıyor.ama eger tanıdık bırı olsanız mutlaka sızınle ılgılenır.ıstersenız herhangı bır gun benım ısmımı soyleyerek selamımı soyleyın GORECEKSINIZKI SIZINLE ILGILENECEK VE FIKIRLERINIZ DEGISECEKTIR sevgılı arkadaslarım...
Abi Dediğiniz gibide olabilir...Kendisi esnaf. bu gün birisi gelir soru sorar yarın Müşterisi olur...Ekmek kapısı bizde çalışıyoruz..elinin anahtar tutması dışında İnsanlarla iletişimi daha iyi olmalı..Çukurova motora uğra kimse bişey demez bak istediğin kadar..soru sor hep güler yüz...
bende de var bı tane hayalbusa :mrgreen: geyik olsun![]()
burdaki gibi 6.999$ a ayda 200 $ taksitle verseler inan bizim koydede satilirdi..:mrgreen:
bir ciklet alana 600rr yanindada Suzuki SV650s veriolar emin abi:queen:
okadar degerli deil bu Sv650s ler kimsede zaten tipini begenmiyor...Bedava verdikleri halde kimse almiyor:cherry: