Adana'da Hayabusa fabrikasımı var?

Merhaba

Adana'da super sport kategorisinde motor sayısı oldukça fazla. Hayabusa ise SS bolluğu içinde oldukça iyi yere sahip. Ancak bu motoru inek gibi büyük diyip 1000SS motorlara binenlerde az değil. Özellikle 1000RR oldukça popüler. Yeni çıkan GSX-R serileri de son zamanlarda gözüme görünür oldu. Bunun haricinde Enduro motor sayısı da oldukça fazla. Garajlarda yatan ve çok az yollara çıkan motorlarında sayısını bilmiyoruz. Komşumuz Mersin de de özellikle racing tutkusu oldukça fazla.

Yarış meselesine gelirsek bu konu forumda konuşulmamalı. Şehir içi yarışları özendirecek her türlü konu yasaktır arkadaşlar. Zamanında yarışarak hayatını kaybeden ve başka insanların hayatını tehlikeye sokan motorcuların hikayelerini çok dinledik ve üzüldük. Siz bu hatalara sakın düşmeyin.

Görüşmek üzere.

sevgili arkadaşlarım sabırla yazılarınızı okuyorum gercekten adanada turkıyenın en cok hayabusa pazarının oldugu bır yerdır.ayrıca bı konuya deyınım o sakallı dedıgnız kel ınsanın ısmı:YILMAZ USTA dır.kendısını iyi tanırım gercekten race motor olanların hepsının yakın dostlarıdır.zannetdıgınız gıbı bır ınsan degıldır.tanımanız lazım.ben bıle bazen oraya gıttıgmde oyle tıp ınsanlar gelıyorkı ben bıle sınırlenıyorum.sacma sapan sorular soruyorlar.artık sınırlerınız gerılıyor.ama eger tanıdık bırı olsanız mutlaka sızınle ılgılenır.ıstersenız herhangı bır gun benım ısmımı soyleyerek selamımı soyleyın GORECEKSINIZKI SIZINLE ILGILENECEK VE FIKIRLERINIZ DEGISECEKTIR sevgılı arkadaslarım...

Yilmaz usta bitanedir abi yaa...daha cevap yok sen yazmissin:cat::cat::cat:

Abi Dediğiniz gibide olabilir...Kendisi esnaf. bu gün birisi gelir soru sorar yarın Müşterisi olur...Ekmek kapısı bizde çalışıyoruz..elinin anahtar tutması dışında İnsanlarla iletişimi daha iyi olmalı..Çukurova motora uğra kimse bişey demez bak istediğin kadar..soru sor hep güler yüz...

eger biriyle bir problemin varsa bunu bu sekilde lanse etmemelisin...veya biri diye bahsedebilirsin...ismini cismini isyerinin adini nie yaziosun...o da yetmio kalkkip kiyaslama yapiosun kafandan...o daha iyi bu daha iyi...sen suan bunlari yazarak insanlarin ekmegine mani oldugunu biliomusun???:farao::farao::farao:

neyse kapatalım bu konuyu, hem anladımki adana da hayabusa fabrikası da yokmuş :cherry: bitti son katılan herkese teşekkürler :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende de var bı tane hayalbusa :mrgreen: geyik olsun :)

bu bence moda meselesi mesela trabzonda peugeot 206 modası vardı bitti 306 modası oldu şimdi her yer modifiyeli 306larla dolu aynı onun gibidir bence
etki tepki meselesi kısaca

çakmağın üzerindeki resim (tabi çakmak yanıyoken)son derece sanatsal sivri ve pratik zekanın bir örneği insanı 11 alıp götürüyor gerçekden güzel..

11 eylüle alıp götürüyor diyecektim

Son düzenleme:
aslinda bende yeni farkettim guzel bise degilmis koydugum resim...kendimi siddetle kiniyorum....:farao:

bahsi gecen cakmak goruntusu

zippo.jpg

Hayabusa zaten bütün dünyada çok satan bir motor, nedense insanlar isminden mi, ilk 300 km ye varan motor diye mi, nedense az bilenler bile Hayabusa diye tutturuyor.. Garip ama gerçek - geçen sene Haya lar (bu biraz ayıp bi laf gibi oldu) USA da 100,000 tane satmış.. -turgut

burdaki gibi 6.999$ a ayda 200 $ taksitle verseler inan bizim koydede satilirdi..:mrgreen:

Hayabusa sevmiyorum ben çok kaba geliyo.. Çirkin bi motor ama hızlı.. Verseniz almam yani bedava olmadıkça :queen:

bir ciklet alana 600rr yanindada Suzuki SV650s veriolar emin abi:queen:
okadar degerli deil bu Sv650s ler kimsede zaten tipini begenmiyor...Bedava verdikleri halde kimse almiyor:cherry:

bir ciklet alana 600rr yanindada Suzuki SV650s veriolar emin abi:queen:
okadar degerli deil bu Sv650s ler kimsede zaten tipini begenmiyor...Bedava verdikleri halde kimse almiyor:cherry:

Vaayyy çirkin hayabusalı üstüne alınmış tepki vermiş :p
Tamam biri sana ciklet fiyatına Sv650s verdiği gün görüşelim :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar