Adana'da Hayabusa fabrikasımı var?

abi yok satmadımm rr duruyoo ,ama oraya hayabusam var 15 milayrlık niyemi yazdım,öylesinee :pyoksa hayabusa bana göre çok güçlü

müdür o çakmaz sönmez senide benide yakar vallaha,bu arada alıştım motora tekerde yapıyorum artıkım ufak ufakk :)

amann sen yinede dikkatli kullan kardesim...tekeride tam ogren gelince hayabusayla yaparsin artik:p:p:p

Benim Mobilete 4 silindir daha koyarsam üstüne granaj falanda koyarsam olur hayabusa..400 metrede bütün hayabusaları yerim ben..

zaten sen onlari yaptiktan sonra gozuyle yer senin motorun hayabusalari:p:p:p

Son düzenleme:
satacağım mobiletimi şu an 750 milyon veren çıktı.. fiyatı hayabusanın 15 milyar galiba...750 nin üstüne 15 milyar daha koyarım alırım hayabusa..Çıkarım Adana otobanına
120 yaptığım yollarda 220 220 gezerim ben...yaparım yani..

satacağım mobiletimi şu an 750 milyon veren çıktı.. fiyatı hayabusanın 15 milyar galiba...750 nin üstüne 15 milyar daha koyarım alırım hayabusa..Çıkarım Adana otobanına
120 yaptığım yollarda 220 220 gezerim ben...yaparım yani..

otobanada ineceksen eger bareeee 300 diyeydin:p:p:p
kadraandy8.jpg

300 mü? arkadaşım binmiş bir kere marka bilmiyorum büyük motorlardan birine
arkada otururken ibreyi görmüş 285 e dayanmış bu aaaa demiş korkmuş birdaha ağzını kapatamamış hava dolmuş ağzına..Zaten indiğinde motoru yıkamışlar hemen..işemiş altına..

300 mü? arkadaşım binmiş bir kere marka bilmiyorum büyük motorlardan birine
arkada oturuken ibreyi görmüş 285 e dayanmış bu aaaa demiş korkmuş birdaha ağzını kapatamamış hava dolmuş ağzına..Zaten indiğinde motoru yıkamışlar hemen..işemiş altına..

japonlar duymasin ozaman geri alirlar o motoru sahibinden:p:p:p

Bana şaftlı motosiklet gerek abi..hondanın 550 cclik motorları varya biraz eski 1990 lı yılların 3500 ytl falan..onlar güzel hem çok sürat yapamıyorsun yaptığın sürattede sürekli gidebiliyorsun..3-4 milyar ybr 125 liklere verene kadar ona binerim...

Bana şaftlı motosiklet gerek abi..hondanın 550 cclik motorları varya biraz eski 1990 lı yılların 3500 ytl falan..onlar güzel hem çok sürat yapamıyorsun yaptığın sürattede sürekli gidebiliyorsun..3-4 milyar ybr 125 liklere verene kadar ona binerim...

ybrciler uzerine alinmasinda:p:p:p

benim motosiklet kulturum okadar eskiye dayanmiooo:mrgreen:

insallah istedigin makinayi alirsin

Tesekkür ederim..Ybr cileri kızdırayım ben ozaman..Ybr nizi Ben mobiletimle gecerim..isterseniz siz bir direk önde başlayın :)..bu günlük bukadar..daha sonra görüşmek üzere..

Emin haklısın saptamalarında....

Adanalı motorcu olupta Hayabusaya hiç oturmamış kişilerin yüzdesi
ne kadardır acaba......:cherry:

sıfırdır bence murat abii,ama konik bişey söyleyimmi hiç oturmadım benn yani hayabusaya:p

efendy_iso abicim ne zaman upload ediyosun tek teker goruntulerini:mrgreen:
veya bence bunu tv yoluyla yapalim
sonra sen gelirsin bildiginiz uzere ben efendy_iso die valla cok ciks olur tutarsa bende yaparim...

abi ilk fırsatta stund görüntülerimi yutubeye katacağımmm şimdilik yerel tvler teklif veriyo yanaşmıyorummm olacaksa uluslar arası olsun olmayacaksa olmasın dimi:p

sanada bu yakisir zaten...:cat: bu arada ocak 20 de ordaim bizzat izlemek isterim show unu tabi meshur oldun...bulamakkki seni:p

Adana'daki toplam hayabusa sayısı = 38 + 1 (vitrinimizdeki 2008 hayabusa)

Bu benim bildiğim kadarı:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar