- Konu Yazar
aman dikkat et Allah kaza bela vermesin:wiinkk:abi yok satmadımm rr duruyoo ,ama oraya hayabusam var 15 milayrlık niyemi yazdım,öylesineeyoksa hayabusa bana göre çok güçlü
aman dikkat et Allah kaza bela vermesin:wiinkk:abi yok satmadımm rr duruyoo ,ama oraya hayabusam var 15 milayrlık niyemi yazdım,öylesineeyoksa hayabusa bana göre çok güçlü
Benim Mobilete 4 silindir daha koyarsam üstüne granaj falanda koyarsam olur hayabusa..400 metrede bütün hayabusaları yerim ben..
aman dikkat et Allah kaza bela vermesin:wiinkk:
abi yok satmadımm rr duruyoo ,ama oraya hayabusam var 15 milayrlık niyemi yazdım,öylesineeyoksa hayabusa bana göre çok güçlü
müdür o çakmaz sönmez senide benide yakar vallaha,bu arada alıştım motora tekerde yapıyorum artıkım ufak ufakk![]()
Benim Mobilete 4 silindir daha koyarsam üstüne granaj falanda koyarsam olur hayabusa..400 metrede bütün hayabusaları yerim ben..
satacağım mobiletimi şu an 750 milyon veren çıktı.. fiyatı hayabusanın 15 milyar galiba...750 nin üstüne 15 milyar daha koyarım alırım hayabusa..Çıkarım Adana otobanına
120 yaptığım yollarda 220 220 gezerim ben...yaparım yani..
satacağım mobiletimi şu an 750 milyon veren çıktı.. fiyatı hayabusanın 15 milyar galiba...750 nin üstüne 15 milyar daha koyarım alırım hayabusa..Çıkarım Adana otobanına
120 yaptığım yollarda 220 220 gezerim ben...yaparım yani..
300 mü? arkadaşım binmiş bir kere marka bilmiyorum büyük motorlardan birine
arkada oturuken ibreyi görmüş 285 e dayanmış bu aaaa demiş korkmuş birdaha ağzını kapatamamış hava dolmuş ağzına..Zaten indiğinde motoru yıkamışlar hemen..işemiş altına..
Bana şaftlı motosiklet gerek abi..hondanın 550 cclik motorları varya biraz eski 1990 lı yılların 3500 ytl falan..onlar güzel hem çok sürat yapamıyorsun yaptığın sürattede sürekli gidebiliyorsun..3-4 milyar ybr 125 liklere verene kadar ona binerim...
sanada bu yakisir zaten...:cat: bu arada ocak 20 de ordaim bizzat izlemek isterim show unu tabi meshur oldun...bulamakkki seni![]()