[Adana - MT]

abi harbiden düne göre süperim.. zaten verdiğin recete hakkaten turp gibi etti beni :cat:.. 1-2 güne bişeyim kalmaz inşallah.. :)

inşallah ciğerim ateş gribal enfeksiyonlar dinlenerek geçer ve bol bol c vitamini iyi geldiğine sevindim bende aynısı oldum doktor 12 adet penisilin iğne verdi ancak bu kurtarır dedi ben hiçbirini vurulmadım kocakarı ilacı çay limon ve karabiber sonra terle ılık duş ve yat bu kadar basit hemde kestane delinmeden bu işi çözdüm:p

kocakarı ilacı çay limon ve karabiber sonra terle ılık duş ve yat bu kadar basit hemde kestane delinmeden bu işi çözdüm:p
:mrgreen: :mrgreen:

vallahi bende tuttum abi.. zaten evde ıhlamur gibi bitki çayları da var.. hepsi birlikte iyi oluyorum..:cat::cherry::cherry:

Adana MT Dün Akşam Toplandı mı acaba?? havalar iyi olacağa benziyor pazar günü.. Gezi organize durumu...?

Son düzenleme:
ya arkadaşlar hafta içi toplantı falan yokmu ben uzun zaman sonra adanadayım tekrar eski dostları bi görsem

abi toplantı felan bilmemde,gel tükana bi çay ısmarlıyayımm:)
sade caymı cok ayıp isoooo dönerci kapattımı?
be iso sende bir tabela dakıver alala kağıttan felanda olur ben beşinci turda arabandan tahmin edip buldum ellaaammm!

adem abi sen blmiıonmu isonun tabela ve tabelacı hikayesini???

konu mankeninin ismi cengiz gider...

fiyat teklifi verir iso ya...:bounce:

iso da ücretini öderr...:wiinkk:

adam giderrrrrrrrr...:silent:

3 aydır yok ortalıkta:queen::queen:

slm millet satılık mtor varmı

baby-learner-bike2.jpg

hayabusaStg6-01a.gif

iki adet var bende hangisi işine yararsa...:p

Son düzenleme:
sade caymı cok ayıp isoooo dönerci kapattımı?

adem abi sen blmiıonmu isonun tabela ve tabelacı hikayesini???

konu mankeninin ismi cengiz gider...

fiyat teklifi verir iso ya...:bounce:

iso da ücretini öderr...:wiinkk:

adam giderrrrrrrrr...:silent:

3 aydır yok ortalıkta:queen::queen:

P

bu cengiz hangi cengiz :silent:

Ya babacanlar bende size katılacam ama bende yamaha nouva 115 var size yetişemem. Ama şu fuardaki motorlara bir bakalım 250r almayı düşünüyorum ozaman takılacam size. Beni tanımayanlar için yazıyorum. ismim YUSUF. 26 yaşındayım. Herkeze saygılar seviler.

Ya babacanlar bende size katılacam ama bende yamaha nouva 115 var size yetişemem. Ama şu fuardaki motorlara bir bakalım 250r almayı düşünüyorum ozaman takılacam size. Beni tanımayanlar için yazıyorum. ismim YUSUF. 26 yaşındayım. Herkeze saygılar seviler.

aleyküm selam öncelikle, hoşgelmişsin... bu arada ben geçen sene kanuni Elite 100cc motorum vardı. ben onunla Namrun-Gülek kalesi. birde Kadirli Kastabala gezilerine gitmiştim. gruptan kolay kolay da gerilere düşmedim. haa tabi saolsun grup 100km hızı geçmiyo. o yüzden kopma dururmum olmadı fazla.. Enduro-Turing grubunda Motoruna güvenen herkese yer var.. görüşmek üzere...

ne demek şimdii buu ,yoğsam sen beni beğenmiyormusun:cherry:

aa cok pardon iso'cum... :p düzeltiyorum.. Motoruna güvenen her arkadaşımıza yer var... :queen::queen: reyzingçi'lere de var.. Endurocular da...... :queen::mrgreen:... selamlar

Ya bu arada... Yok mu bu hafta bir yerlere gezi? AhmetNR abim de gelecek Urfadan.. kimseden ses yok sanırım?????? :silent::silent:

Son düzenleme:

önce hoşgelmişsin hocam:rendeer:.yetişmek ne demek,bekleriz.zaten ortalama hızlarda geziliyor.

ne demek şimdii buu ,yoğsam sen beni beğenmiyormusun:cherry:

kankaaa sen olsan kendini begenirmisin yaw neyse yarışak mıııı yeni alacagın motosikletle :mrgreen:

dotum zaten gurup sürüşleri 90--100 km arası gel yetişme gibi bir düşüncen olmasın tıngır mıngır gideriz hep beraber:cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar