:mrgreen: :mrgreen:kocakarı ilacı çay limon ve karabiber sonra terle ılık duş ve yat bu kadar basit hemde kestane delinmeden bu işi çözdüm![]()
adiPazartesiye gelir mi bari ? Dayanamıyorum artık..
ale:
slm millet satılık mtor varmı
ya arkadaşlar hafta içi toplantı falan yokmu ben uzun zaman sonra adanadayım tekrar eski dostları bi görsem
sade caymı cok ayıp isoooo dönerci kapattımı?abi toplantı felan bilmemde,gel tükana bi çay ısmarlıyayımm![]()
be iso sende bir tabela dakıver alala kağıttan felanda olur ben beşinci turda arabandan tahmin edip buldum ellaaammm!
sade caymı cok ayıp isoooo dönerci kapattımı?
adem abi sen blmiıonmu isonun tabela ve tabelacı hikayesini???
konu mankeninin ismi cengiz gider...
fiyat teklifi verir iso ya...:bounce:
iso da ücretini öderr...:wiinkk:
adam giderrrrrrrrr...:silent:
3 aydır yok ortalıkta:queen::queen:
P
Ya babacanlar bende size katılacam ama bende yamaha nouva 115 var size yetişemem. Ama şu fuardaki motorlara bir bakalım 250r almayı düşünüyorum ozaman takılacam size. Beni tanımayanlar için yazıyorum. ismim YUSUF. 26 yaşındayım. Herkeze saygılar seviler.
Enduro-Turing grubunda Motoruna güvenen herkese yer var.. görüşmek üzere...
ne demek şimdii buu ,yoğsam sen beni beğenmiyormusun:cherry:
Ya babacanlar bende size katılacam ama bende yamaha nouva 115 var size yetişemem. Ama şu fuardaki motorlara bir bakalım 250r almayı düşünüyorum ozaman takılacam size. Beni tanımayanlar için yazıyorum. ismim YUSUF. 26 yaşındayım. Herkeze saygılar seviler.
ne demek şimdii buu ,yoğsam sen beni beğenmiyormusun:cherry: