[Adana - MT]

bu hafta olsaydı JÖNYSF arkadaşımızla tanışma şansımız olurdu ama.. bugüne kadar bi açıklama olmadıgına göre.. bu hafta organizasyon yok...

Herkese SeeeeLaaaaaammmm :) Asker olduk die umarım beni unutmadı burdaki Motosiklet Dostları.Şafak bugun itibari ile 76 az kaldı geliyorum :mrgreen: Bensiz gezileri yapın bakalım aşkolsun size :p

birkan kendine iyi bak.senin askerlik sanki biraz erken bitiyor,yada bizemi öyle geldi:queen:

@ adanalı

abi şu resmini deiştir yaa :mrgreen:

motorunu koy, manzara koy, hayalindeki motoru koy, ziebart logosu koy, vs, vs

gayet doğal ve hoş bir resim... kalsın abi.. Kıskanıyorlar seni... :mrgreen:

Bu arada Ceyhan MT den Sevgili AHMETNR (ahmet abi), Urfa'dan, Ceyhan'a kesin dönüş yaptı. Kendisine Memleketine hoşgeldin demek istiyorum...

Hoşgeldin ahmet abim... :rendeer::rendeer:

Son düzenleme:

Bu arada Ceyhan MT den Sevgili AHMETNR (ahmet abi), Urfa'dan, Ceyhan'a kesin dönüş yaptı. Kendisine Memleketine hoşgeldin demek istiyorum...

vatana ve millete hayırlı olması dileklerimle:rendeer:

yav daha giderken döktüğümüz su kurumadı,bu ne hızz:)

Adana İl Temsilcisi

kardeş teşekkür ederim.:rendeer:

bu arada ahmet kardeşimizinde döndüğüne de çok sevindim.:cat:

evet arkadaşlar artık adanadayım sizlerden kopmak mümkün olmadı en kısa zamanda sizlerle buluşup birer çay içmeyi planlıyorum yarında bora abinin çayını içmeye gelebilirim selamlar

Adana İl Temsilcisi
yarında bora abinin çayını içmeye gelebilirim selamlar

kardeş bugüm öğleye kadar işyerimdeydim,bekledim ama gelmedin.öğleden sonrada izin aldım.yoktum.eğer geldiysen bulamamışsındır.herzaman beklerim.bu arada sen benim biraderide tanıyormuşsun.anlatırım.sevgilerimle.

kardeş bugüm öğleye kadar işyerimdeydim,bekledim ama gelmedin.öğleden sonrada izin aldım.yoktum.eğer geldiysen bulamamışsındır.herzaman beklerim.bu arada sen benim biraderide tanıyormuşsun.anlatırım.sevgilerimle.

malesef geldim ama kimsecikler yoktu kısmet başka zamana alacağım olsun bora abi selamlar

Adana İl Temsilcisi
canın sağ olsun kardeş,ne zaman istersen gel beklerim.sevgilerimle.

Ahmet Abi hoşgeldin.Çok sevindim dönmene yav.Gelmenin şerefine bi gezi yapalım artık.Bu arada hep gezelim gezelim diyorum haber veriliyor gidemiyorum:pale:Kusura bakma Hasan Abi yahu.Bundan sonra biraz daha rahatım.Geçtiğimiz pazar hazır çıkmışken deyip sinsice Karataş yaptım.Tam kadro bi yol yapalım:wiinkk:Herkese sevgiler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar