Adana Mt hafta sonu Kozan yapalımmı ben kesin demicem çünkü ne zaman söz versem başıma bir mok geliyor,şimdilik bir planım yok KOzanda yakın belimi fazla rahatsız etmez hemde tekin abimizin çayını içeriz
yaw bırak allah askına ne aykınlıgı
şaka bi yana tesekkür ederiz Bin9yüz85 saolasın :rendeer:
anlatmak istedim bi anda
kaza yaptıgını heber vercek bana msj cekiyo
Kaza yaptım iyiyim bu kadar
delirdim yaa nası gittim karakola bilmiyorum yemin ederimale::salut:
Canım benim ya, başa gelmeyince anlayamayız ama inan seni elimden geldiğince anlamaya çalışıyorum :salut:
Ama ben aranızdaki yakınlığı hissettim artık, kaçmaz benden :cherry: Onun için bu kadar korktuğuna göre :bounce:
:wiinkk::wiinkk: şşşşş çaktırma dicem ama koca koca yasdın Adana mt ye :queen::queen:
yaw insanlar anlamasın die kastığımız yok kii kendimizi
normalde nası konusuyosak hemen hemen burda da aynı şekilde konusuyoruz hissetmen normal :wiinkk:
@ prometus
msn'de online ol onur, konuşmamız lazım :bounce:
ÖZEL?????????!!!!!!!!!!!
ÖZEL?????????!!!!!!!!!!!
alalalala??????????
ÖZEL?????????!!!!!!!!!!!
alalalala??????????
klr 650 hakkında![]()
sen o güne kadar çukura falan düşme cengis abüüü laaa!hayde toplaşın artıkın ula assan nerdesin makinem
:queen::queen: korkunun gösünü seviimm![]()
yaw cengiz abi hafta sonu kozana gidelim diyo ne diyosunuzz burcuu ve adem abii ben zaten kozanda olcam ailem kozanda benim c.tesi iş çıkışı gitcem pazar sizle dönerim gelirseniz :cherry:
ana aha işte sana hafta sonu binecek motor hem eksiklerini tespit edersin sen benim gibi baba bulamazsııııınnnnn!!!
yaw daha gecende gitmediniz mi mersine ikide bir ne işiniz var mersinde gelin işte kozanayok, biz mersine gitcez.
biz gidioz mersine, siz gidionuz tersine :queen: böööö :queen:
kozanda ne varki,ayşegulüümmm![]()