ale:
ale: atamayla gelemiyosun atamalardan önce gesmeye gel gördün nası misafir agırlıyoruz
![]()
Atamalardan önce ya da sonra düşünüyorum açıkcası. Mersinden bir arkadaşım var, söylemesi ayıp, çok iyi anlaşırız kendisiyle :cherry:
Eeee Mersine gelmişken zaman ve şartlar uygun olursa Adana MT ile görüşmesek, salep içmesek olmaz tabi :rendeer:
burcu ,iso kimlere birakmiş buralarısesleri cıkmıyor ayşegül yeni muhtarı olmuş buranın ondan izinsizde yazdım ama kusura bakmasın:cherry::cherry:artık fahri hemşirelik kabul ederim
![]()
salep içmesek olmaz tabi :rendeer:
bi crosscu daha mı oldu?yaşamayı coook seven biri daha
![]()
ayda yılda bir mesaj yazıyosun ,o yazdığın mesajında bi anlamı olsun diye gayret etsen ne olur sanki
haaa, ben racing'ciyim die yaşamayı sevmiom mu :silent:
ne alaka ollum yaaa :queen:
:queen: :mrgreen::cherry: :bounce:
burcu insanları kandırma.Sen hiç reyzingci olmadın olmicanda.. Endurocusun endurocu kal![]()
hep farzediyoz zati neci olduğunu bir anlayabilsek ellaaammmm!öyle tabi :cat:
''farzedelim'' anlamında yazdım aslında :mrgreen:
olm sana bişey yazan yada takılan varmıı,rahatına bak,hasta etme adamıır:yoksa o subwoofer'ı yediririm sana
bizle bereber bi salep içtin tadı damağında kaldı
hemSHo bulsan da zaten bizimle beraber içtiğin salebin dadını vermez canım benim atla geliçelüüüümmm :mrgreen:
walla kıs.. hemen ozledim. de, çarşambaya okulum başlıyo.. artık yaza kadar gelemem. yazın gelecegim de meçhul?! bilmiyim..
bi ara sen gel. beklirüm![]()
mersine kadar gelcen adana ya uğramiican :cyclopsan:cyclopsan cok ayıp edersin öle bişi yaparsan :farao::farao:
zamanın olursa mutlaka bekleris :rendeer:
ya ben bu istanbul'da toz salep bulamıyorum yeiiiiiiiii... çıldıracamevde bi tencere yapacam, oturup hepiciini kendim icecem:cherry:
Dün evde hazır salep yapıp içtik, hani şu bir fincan sıcak suyun içine bir poşet hesabı, ama eminim Adanadaki salep gibi değildir :cherry: