[Adana - MT]

cerrezci resiim neyin getür motır getit hatta çitlek getir sonra senide üye yaparız ama önce tanışma başlığına gir kısaca bilgi ver tımammı kardiş hade bekliyoz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:pale::pale: atamayla gelemiyosun atamalardan önce gesmeye gel gördün nası misafir agırlıyoruz:p

Atamalardan önce ya da sonra düşünüyorum açıkcası. Mersinden bir arkadaşım var, söylemesi ayıp, çok iyi anlaşırız kendisiyle :cherry:

Eeee Mersine gelmişken zaman ve şartlar uygun olursa Adana MT ile görüşmesek, salep içmesek olmaz tabi :rendeer:

Atamalardan önce ya da sonra düşünüyorum açıkcası. Mersinden bir arkadaşım var, söylemesi ayıp, çok iyi anlaşırız kendisiyle :cherry:

Eeee Mersine gelmişken zaman ve şartlar uygun olursa Adana MT ile görüşmesek, salep içmesek olmaz tabi :rendeer:

mersine kadar gelcen adana ya uğramiican :cyclopsan:cyclopsan cok ayıp edersin öle bişi yaparsan :farao::farao:
:p:p zamanın olursa mutlaka bekleris :rendeer:

Gaziantep İl Temsilcisi
burcu ,iso kimlere birakmiş buraları :p:p sesleri cıkmıyor ayşegül yeni muhtarı olmuş buranın ondan izinsizde yazdım ama kusura bakmasın:cherry::cherry:artık fahri hemşirelik kabul ederim :p:p

burcu ,iso kimlere birakmiş buraları :p:p sesleri cıkmıyor ayşegül yeni muhtarı olmuş buranın ondan izinsizde yazdım ama kusura bakmasın:cherry::cherry:artık fahri hemşirelik kabul ederim :p:p

:queen::queen::queen: yas kardeş yaz senin varlığın yeter :p:p

sevgili iso telefonuna baksa yardımcı olacaktıkta hiç tınmıyor honda adanada benden sorulur

Adana İl Temsilcisi
İSOCUM ; nasılsın,nerelerdesin,özledik yaavvv.

MOTOR ; abicim belin nasıl oldu?

CERREZCİ ; arkadaşım hoş geldin,kalıcı olman dileklerimle.

bizle bereber bi salep içtin tadı damağında kaldı
hemSHo bulsan da zaten bizimle beraber içtiğin salebin dadını vermez canım benim atla gel :p içelüüüümmm :mrgreen:

opss noli burda,uzatmayalım beyler herkes iyimi,aloo ben iyiyim volkancım teşekkürler şu banka kredim çıksın daha iyi olucam zımba gibi olcek zuzukim,sonra çıpırı satcem kurtulcem bel ağrısından inşallah,kendinize iyi davranın tekeriniz düüüz bassın emi:rendeer:

bizle bereber bi salep içtin tadı damağında kaldı
hemSHo bulsan da zaten bizimle beraber içtiğin salebin dadını vermez canım benim atla gel :p içelüüüümmm :mrgreen:

walla kıs.. hemen ozledim. de, çarşambaya okulum başlıyo.. artık yaza kadar gelemem. yazın gelecegim de meçhul?! bilmiyim..
bi ara sen gel. beklirüm:)

walla kıs.. hemen ozledim. de, çarşambaya okulum başlıyo.. artık yaza kadar gelemem. yazın gelecegim de meçhul?! bilmiyim..
bi ara sen gel. beklirüm:)

:cherry: didim ben sanaaa:mrgreen::mrgreen:
2-3 ay sora biras havalar ısınsın düşünüyoruz bakalım olmadı tek basıma düşünürüm :wiinkk::wiinkk:

len bu formun çivisi nerede galiba yerinden cıkmaış ben bir mıhıhhhhhh geriremde çakam diçem ama bakıyorum da çakan çakana nolyo millet relaks millet biraz rolantide çalışın yaw kışın kimse dışarı çıkmıyo galiba herkes burda mt yi ısıtıyor:bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
mersine kadar gelcen adana ya uğramiican :cyclopsan:cyclopsan cok ayıp edersin öle bişi yaparsan :farao::farao:
:p:p zamanın olursa mutlaka bekleris :rendeer:

Şu an atama telaşesi falan var, karman çorman olmuş durumdayım :salut:

Ama en geç yazın bir kaçamak düşünüyorum Adana / Mersin tarafına :cherry:

Aslında çok erken plan yapmayı sevmem, nasip diyelim en iyisi :rendeer:

ya ben bu istanbul'da toz salep bulamıyorum yeiiiiiiiii... çıldıracam:( evde bi tencere yapacam, oturup hepiciini kendim icecem:cherry:

Dün evde hazır salep yapıp içtik, hani şu bir fincan sıcak suyun içine bir poşet hesabı, ama eminim Adanadaki salep gibi değildir :cherry:

Son düzenleme:
Dün evde hazır salep yapıp içtik, hani şu bir fincan sıcak suyun içine bir poşet hesabı, ama eminim Adanadaki salep gibi değildir :cherry:

yaw bırak allah askına o posettekileri
ben sana salep içmeye gel diyosam bi bildiğim var demekki de gel diyorum :p
inş. atamalarda istediğin yere gidersin
boşver salep de eksik kalsın :rendeer::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar