[Adana - MT]

şelepsizim benim aklıma gelmişti ama nezaman onu bilemiyodum olacagı buydu msn diye bişey icat etmişler ne işe yarıyosa artıkın :mrgreen:

Adana Mt hafta sonu Kozan yapalımmı ben kesin demicem çünkü ne zaman söz versem başıma bir mok geliyor,şimdilik bir planım yok KOzanda yakın belimi fazla rahatsız etmez hemde tekin abimizin çayını içeriz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Adana Mt hafta sonu Kozan yapalımmı ben kesin demicem çünkü ne zaman söz versem başıma bir mok geliyor,şimdilik bir planım yok KOzanda yakın belimi fazla rahatsız etmez hemde tekin abimizin çayını içeriz

:cat::cat::cat::cat: süper olur abii bende ailemin yanına gidiyodum hafta sonu için gelin de bende sizde beraber gezmiş oliimm

ay süper yaa ben cok sevdim bu fkri
hadi kozana gelin :cherry::cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
yaw bırak allah askına ne aykınlıgı :p:p
şaka bi yana tesekkür ederiz Bin9yüz85 saolasın :rendeer:
anlatmak istedim bi anda
kaza yaptıgını heber vercek bana msj cekiyo
Kaza yaptım iyiyim bu kadar
delirdim yaa nası gittim karakola bilmiyorum yemin ederim :pale::salut:

Canım benim ya, başa gelmeyince anlayamayız ama inan seni elimden geldiğince anlamaya çalışıyorum :salut:

Ama ben aranızdaki yakınlığı hissettim artık, kaçmaz benden :cherry: Onun için bu kadar korktuğuna göre :bounce:

Canım benim ya, başa gelmeyince anlayamayız ama inan seni elimden geldiğince anlamaya çalışıyorum :salut:

Ama ben aranızdaki yakınlığı hissettim artık, kaçmaz benden :cherry: Onun için bu kadar korktuğuna göre :bounce:

:wiinkk::wiinkk: şşşşş çaktırma dicem ama koca koca yasdın Adana mt ye :queen::queen:
yaw insanlar anlamasın die kastığımız yok kii kendimizi
normalde nası konusuyosak hemen hemen burda da aynı şekilde konusuyoruz hissetmen normal :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
:wiinkk::wiinkk: şşşşş çaktırma dicem ama koca koca yasdın Adana mt ye :queen::queen:
yaw insanlar anlamasın die kastığımız yok kii kendimizi
normalde nası konusuyosak hemen hemen burda da aynı şekilde konusuyoruz hissetmen normal :wiinkk:

Evet aslında fark etmem çok zor olmadı :p Canım ben sizin topiği daha fazla meşgul etmiim :rendeer:

ana aha işte sana hafta sonu binecek motor hem eksiklerini tespit edersin sen benim gibi baba bulamazsııııınnnnn!!!

yaw cengiz abi hafta sonu kozana gidelim diyo ne diyosunuzz burcuu ve adem abii ben zaten kozanda olcam ailem kozanda benim c.tesi iş çıkışı gitcem pazar sizle dönerim gelirseniz :cherry:

:queen::queen: korkunun gösünü seviimm :p

:mrgreen:

yaw cengiz abi hafta sonu kozana gidelim diyo ne diyosunuzz burcuu ve adem abii ben zaten kozanda olcam ailem kozanda benim c.tesi iş çıkışı gitcem pazar sizle dönerim gelirseniz :cherry:

yok, biz mersine gitcez.

biz gidioz mersine, siz gidionuz tersine :queen: böööö :queen:

ana aha işte sana hafta sonu binecek motor hem eksiklerini tespit edersin sen benim gibi baba bulamazsııııınnnnn!!!

tabi ki :cat: Allah razı olsun :bounce:

abi, motoru bi alcak fırsatım olsa tespit etcem, yaptırcam da ama çıkamıom ki işyerinden, tekim :pale:

yok, biz mersine gitcez.

biz gidioz mersine, siz gidionuz tersine :queen: böööö :queen:
yaw daha gecende gitmediniz mi mersine ikide bir ne işiniz var mersinde gelin işte kozana :)hıı hıı ne dersiniz :cherry:

kozanda ne varki,ayşegulüümmm:p

burcum gurbanım adana mt nin sözcüsü ( hafiyemi desek:cherry: ) olarak,bu tür özel durumları pro ile ben konuşuyorumm rahatına bakkk :p

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar