[Adana - MT]

abi iki gün şuraya bişey yazsak 3. gün bi tanesi çıkıyo burası msn değil burası bilmem ne değil deyip sinirlerimizi gıdıklıyo :cherry:eek: yüzden olsa gerek:)
Efendy_isom; hiç olur mu öyle şey.Sen kafana gore takil.Yazdiklarin olmasa başlığın tadı tuzu yok.Sen yazmana devam et, karışani da bana havale et.:wiinkk:

:queen: mali:mrgreen:
:queen: :p
Mali dersanede şimdi (OKS'ye hazırlanıyor), cevap veremez.:cherry:
oks ye deil be askere gitmemeye çalışıom :p
ne bu şimdi malinin telesekreter hizmetimi ( aradığınız kişi oks'de lütfen sonra deneyin ) ( the persun yu hef kols kennaktı vich ettı mumınt plis tray egeynn laterr):queen:

telesekreter deil dersaneye gitmeden önce pm attım volkana dersanedeyim ben die :p

arkadaşlar bu arada ctesi akşama burcunun yeni yaşını kutluyoruz.Tam saati ve mekanı Pm ve Telefon yoluyla bildirecem :p

Son düzenleme:
Telefon numaram sen de yok, özelim kapalı.. Eee nolcak şimdi.. :cherry: Yoksa haber vermeyecek miydin bana ¿ :queen:

çağırmak istendikten sonra bir şekilde haber verilir tubis.Burcu çağırır seni de .. Yeter ki istensin !
:p

tubiş bu arada bu lafım sana deil üstüne alınma.Laf gitmesi gereken yere gitmemiş öyle söylendi bende üstüne alırsın die açıklama ihtiyacı duydum.

Son düzenleme:
çağırmak istendikten sonra bir şekilde haber verilir tubis.Burcu çağırır seni de .. Yeter ki istensin !
:p

tubiş bu arada bu lafım sana deil üstüne alınma.Laf gitmesi gereken yere gitmemiş öyle söylendi bende üstüne alırsın die açıklama ihtiyacı duydum.

Bana da gelmedi PM.Ne olacak şimdi?:cherry:

Yarın ki Doğum günü partisinin ve ek olarak ta pazar günü yapılacak olan Karboğazı mevkiindeki dağlarda yapılacak gezinin saati ve buluşma yerini PM olarak yolladım arkadaşlar.Görüşmek üzere

arkadaşlar geçen gün bi toplantım vardı antalyada motosikletle ilgili bi toplantıydı antalya mt ye mesaj attım bitanesi ilgilenmedi antalya mt osmaniyeye gelirseniz ben ilgilenirim buyrun gelin dedim bi toplanın otelin önüne gelin dedim hiç kimseden ses çıkmadı.

arkadaşlar geçen gün bi toplantım vardı antalyada motosikletle ilgili bi toplantıydı antalya mt ye mesaj attım bitanesi ilgilenmedi antalya mt osmaniyeye gelirseniz ben ilgilenirim buyrun gelin dedim bi toplanın otelin önüne gelin dedim hiç kimseden ses çıkmadı.

kafana takmaaaaaaa olur böyle şeyler :)

Yarın ki Doğum günü partisinin ve ek olarak ta pazar günü yapılacak olan Karboğazı mevkiindeki dağlarda yapılacak gezinin saati ve buluşma yerini PM olarak yolladım arkadaşlar.Görüşmek üzere

laaa karbogazı mevkii de nere oliy kiiii :silent:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar