[Adana - MT]

demirgurselin er5 i satılık

arkadaşlar önce bizim arkadaşlar duysun dedim.
motor kawasaki er5,500 cc,2005 model,13000 km de,siyah,givi topcase iki ay önce aldım.motorun daha yeni sübap ve karbüratör senkron ayarı yapıldı.alarmı var,özel diktirdiğim iki adet çadırı var.
sebebe gelince,kullanmalık bi motora döneceğim,küçülteceğim.
fiyat 7500 ytl.

ah gürsel abi ah.. param olsaydı.. 2 dk düşünmez.. YBR yi sana verir.. kaçırmazdım senin canavarı...

Herkese selamlar.İstanbul Heybeliada da askerim.İstanbula gelen bütün motosikletci arkadaşlarımı beklerim.gelmeden özel mesaj atsın yeter.Herkesi opuyorum.Bensiz gezin bakalım :)

hoş geldiniz yalnız forumda yazı tipi ve rengi standarttır herkes aynı şekilde yazar uyarı almadan değiştirirseniz daha iyi olur kanaatindeyim ,tekrardan hoşgeldiniz kalıcı ve katılımcı olmanız dileğiyle

Adana İl Temsilcisi
Herkese selamlar.İstanbul Heybeliada da askerim.İstanbula gelen bütün motosikletci arkadaşlarımı beklerim.gelmeden özel mesaj atsın yeter.Herkesi opuyorum.Bensiz gezin bakalım :)

vaayy birkancığım,heybeliada ha.haadii hayırlısı kardeş.biran önce bitirip gelmen dileklerimle.sen gelince de gezilere kaldığımız yerden devam ederiz.

SéLaM artıK ßéNDé VaRıM.. :)
hoşgeldin aşkın.kalıcı olman dileklerimle.

Son düzenleme:

waaay askerrr merabaaa şafak kaç şafaaaakk:)

a5k1N hoş geldin aramıza:cat:

artık bende adanalı oldum sayılır arkadaşlar:mrgreen::)
hepinize 2 kamyon dolusu sevgi gönderiyorum:mrgreen::p

ben hep diorum canlılık pmlerde :p burcu günde bilmem kaç defa posta kutusu boşaltıyomuş :p burcu bana pm atsana kaç defa boşalttığını :p

Son düzenleme:
herkese selamlar,
birkan hayırlı tezkereler birader.. heybeliada çok güzeldir ya maşallah çok şanslısın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar